Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.300
Some fight while pregnant — crouching in trenches, and living under bombardment
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka nas pozove. verujem da je i na "drugom forumu" potrebna nasa visegodisnja ekspertiza na svim poljimaPisao je ponovo na Krsti pre jedno pola godine rekavsi da je presao na neki drugi forum gde je moderator, nadam se da je dobro.
Evo ga u Berlinu, samo još malo
ако се сјећаш код нас "зна Злоба злобода шта ради"Ne bi bilo dobro da RF izgubi na diplomatskom polju.
Nadam se da znaju sta rade.
заробљен од Укараimali smo i clana krstarice koji je zivao u belgorodu.
redovno je izvestavao pa odjednom ga vise nema.
jel znate sta je sa njim?
Nadam se da oboje gresimo!ако се сјећаш код нас "зна Злоба злобода шта ради"
е тако и ово слично
Руси ко и Срби јако су ефикасни у расипању најбољи снага на ништа
jedan član analitičke ukrajinske grupe deep state(25 god) a koji je bio do nedavno dio objektivne analize i crtanja mapa...silom je mobiliziran i poslan na frontu...jučer su mu ostaci tijela pronađeni na drveću kamo ga je smjestila FAB 500.Rusija okupira dva sela u regionu
Ukraјinska analitička grupa "Deep State", koјa se smatra bliskom ukraјinskoј vladi, procenila јe u utorak da јe Rusiјa sada okupirala dva sela u regionu, Zaporožјe i Novohrihorivku.
![]()
kako je u americi..divljaju li cijene hrane...RAT U UKRAJINI Ukrajina priznala da je Rusija ušla u ključni region Dnjepropetrovska
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je zapretio Rusiji ekonomskim sankcijama ukoliko predsednik Vladimir Putin ne pristane na prekid vatre u Ukrajini. Tramp je istakao da ne želi ulazak u svetski rat, ali da je spreman da povede "ekonomski rat" protiv Moskve, naglašavajući da bi posledice za Rusiju bile ozbiljne. On je dodao da veruje da još uvek postoji put ka posredovanju u postizanju sporazuma o okončanju sukoba, iako je rat u Ukrajini opisao kao daleko teži izazov nego što je u početku mislio. Istovremeno, ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski poručio je da bi Turska, zemlje Persijskog zaliva ili pojedine evropske države mogle biti domaćini eventualnih razgovora sa Putinom. On je naglasio da će Kijev učiniti sve da se pregovori što bolje pripreme i da se iskoristi svaka prilika za mir. Zelenski smatra da međunarodna zajednica ima ključnu ulogu u posredovanju i stvaranju uslova za kraj rata.
Ključni događaji:
Tramp: Uvešću ekonomske sankcije Rusiji, ako Putin ne pristane na prekid vatre
Zelenski: Turska i zemlje Zaliva mogle bi biti domaćini razgovora sa Putinom
Zemlje Beneluksa podržavaju Ukrajinu u ratu, obnovi i na putu ka EU i NATO
Zalužnji: Filmovi o Terminatoru na frontu već postaju stvarnost, robot od 50 dolara će vas pronaći i ubiti
Dobro je, cak i pozeljno, u mladim danima biti idealista- nemojte me vezati za one Cercilove izjave o komunistima i konzervativcima- mislim da se ideja ostvaruje u skladu sa snagom duha mladih ljudi- mi, maloУ Русији нико више не поставља то питање, јер свако зна, у срцима и душама свако осећа, да се то може и мора, јер у супротном нестаће и људске цивилизације на овој предивној планети Земљи. Русија ће ићи до краја, гарант, а на Западу је да се одлучи шта му је чинити. Цела Европа мора да буде денацификована, јер је нацизам највеће зло ...
NIsu Rusi Hrvati koji etnicki ciste terotorij u 36 sati, uz podrsku avijacije, diplomacije i ostaloga 1995.g.
odakle ti ovakav idiotluk kada se rusi ponosili saradnjom na frontu sa s korejancima?"Nema nikakvih sjevernokorejskih vojnika, to je laž kolektivnog Zapada"
Stvarno mi nista vise nije jasno!Some fight while pregnant — crouching in trenches, and living under bombardment
![]()
![]()
Stvarno mi nista vise nije jasno!
U Holandiji mlade zene i majke, "i zbjegle iz Ukrajine" setaju djecu i kucice, a ova, propaganda, ili ne, poziva na rat!
Rekao je jedan pametan covjek: meni je zao sto ti mislis da sam ja glup i ne razumijem da me lazes!
Pa kad pogine biće "Rusi ubijaju trudnice"![]()
Tymofiy Mylovanov
President, Kyiv School of Economics; Minister of economy, Ukraine, 2019-2020; Associate professor, University of Pittsburgh
Strasno!![]()
Tymofiy Mylovanov
President, Kyiv School of Economics; Minister of economy, Ukraine, 2019-2020; Associate professor, University of Pittsburgh
Vojna parada u Slunju je pokazala svu silu naoružanja koju je netko trebao barem malo upotrebiti. Lakše je bilo put pod noge...NIsu Rusi Hrvati koji etnicki ciste terotorij u 36 sati, uz podrsku avijacije, diplomacije i ostaloga 1995.g.
Uporedi civilne gubitke u Gazi sa civilnim gubicima u tim dijelovima Ukrajine u istom periodu!
DomoljUpče, tebi vjerujemo jer samo ti znaš kako misli sve jedan Rus
Kako ovaj samo laže.
Narod i vojska vole Putina i njegove generale
Da ne ometamo kolege, poznavaoce ove teme....Rusija ratuje protiv EU i nesto Amera...Vojna parada u Slunju je pokazala svu silu naoružanja koju je netko trebao barem malo upotrebiti. Lakše je bilo put pod noge...