Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deja Vu! Сад ће допутовати олош из Брисела, као у Бучу, и креће пропагандна машинерија. Очигледно је да су им Руси побили неке јако значајне људе, нема друге. Зато су се тако ускопрцали!

Стигао некрофил. Мора да си данас посебно уживао у свежим и младим лешевима?
И шта кажу, ни мање ни више дечији вртић пун деце и то ноћу. Играли се на травњаку уз светлост фењера или је била бакљада уз повике, кто не скачет тот москаљ?

Ti si sigurno uzivao u prizorima pobijene ukrajinske dece.

Наравно, исто онако као што су побијени људи у бучи!
Када се десио напад, у колико часова, можеш ли ми тачно навести време?
Такође, наведи радно време вртића?
Наравно, мораш то документовати јер се теби не може веровати ни под тачком разно!

Некрофилчино, ниси ми одговорио, када је било гранатирање и докле ради вртић?
Сем тога, треба да знаш, вртићи у Украјини, као и у већини земаља су ограђени, дворишта за играње. Ниси се бавио анализом фотки. У питању је неко игралиште у оквиру стамбених зграда са лепо изрежираним амбијентом, посебно реп ракете који треба да остави снажан утиск на људе твог IQ-a.

Некрофилчино, погледај ово:
kr.PNG

Сви дечији вртићи су затворени поодавно због ратних операција.
Међутим, теби не одговара та истина. Више ти одговара да је радио и то увече, када ни један вртић не ради ни у мирнодопским условима.
Да ли си толико пиглу или си толико острашћен па не обраћађ пажњу на детаље, само гледаш лешеве?

Nista strasno, rekao bi vrsni analiticar Jazz piano,...tamo je svega 37% nemackih zlatnih rezervi :mrgreen:
Онда сам био "у криву", што би рекла "браћа", да су Немци успели да извуку своје златне резерве? Нешто сам давно прочитао на ту тему, али нисам пратио до краја.
<SPAM>
Наша срећа је, без обзира што су Кинези власници и морамо да купујемо наше рудно благо од њих, да га ипак имамо и да ће нека народна власт сигурно да ради на значајном повећању резерви злата. У тешким временима (а када су била лака?) те резерве су стратешка котва. А у Србији има злата и изван борског басена.
</SPAM>

Онда сам био "у криву", што би рекла "браћа", да су Немци успели да извуку своје златне резерве? Нешто сам давно прочитао на ту тему, али нисам пратио до краја.
<SPAM>
Наша срећа је, без обзира што су Кинези власници и морамо да купујемо наше рудно благо од њих, да га ипак имамо и да ће нека народна власт сигурно да ради на значајном повећању резерви злата. У тешким временима (а када су била лака?) те резерве су стратешка котва. А у Србији има злата и изван борског басена.
</SPAM>
Mozda su uspeli da izvuku deo, ali 1200 tona je u USA

Mozda su uspeli da izvuku deo, ali 1200 tona je u USA
Велико је питање да ли то силно злато, стечено, "на чувању" и украдено (Ирак, Либија ...) уопште постоји у Федералним резервама? Сигуран сам да ни Трамп нема приступ томе.

Kako se SSSR raspao, ili SFRJ?
SSSR su sporazumno rasturili njegovi celnici na vlasti u federaciji i republikama ne znam da li je postojala takva mogucnost u ustavu. Jugoslaviju su takodje rasturili celnici ali bez sporazuma pa smo imali rat, jugoslavenski ustav imao ono famozno "samo opredelenja do otcepljenja" sto je namerno nejasno napisano, moze se tumaciti svakako i prema trenutnoj potrebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back