- Poruka
- 760
Deja Vu! Сад ће допутовати олош из Брисела, као у Бучу, и креће пропагандна машинерија. Очигледно је да су им Руси побили неке јако значајне људе, нема друге. Зато су се тако ускопрцали!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deja Vu! Сад ће допутовати олош из Брисела, као у Бучу, и креће пропагандна машинерија. Очигледно је да су им Руси побили неке јако значајне људе, нема друге. Зато су се тако ускопрцали!
Стигао некрофил. Мора да си данас посебно уживао у свежим и младим лешевима?
И шта кажу, ни мање ни више дечији вртић пун деце и то ноћу. Играли се на травњаку уз светлост фењера или је била бакљада уз повике, кто не скачет тот москаљ?
Наравно, исто онако као што су побијени људи у бучи!Ti si sigurno uzivao u prizorima pobijene ukrajinske dece.
Некрофилчино, ниси ми одговорио, када је било гранатирање и докле ради вртић?
Čekaj,pa i Rumunija je članica EUCiteşte întreaga ştire: De ce s-a amânat exercițiul NATO Dacian Spring 25, care urma să aibă loc în România
Rumunska Libertatea
Vezbe NATO-a u Rumuniji ne mogu da se izvedu zbog stanja na putevima u zemlji.
Rumunske vlasti vec deset meseci pokusavaju da poprave 5 puteva potrebnih za organizaciju vezbe "Dacian spring 25"
Да сам коцкар кладио бих се да га никада неће видјети очима, завршиће прича временом као још један мит.https://www.telegraph.co.uk/world-n...ers-withdrawing-gold-stockpile-from-us-trump/
Sitnica...1200 tona zlatnih rezervi kod partnera "koji vise nije pouzdan".
Некрофилчино, погледај ово:Ti si sigurno uzivao u prizorima pobijene ukrajinske dece.
Nista strasno, rekao bi vrsni analiticar Jazz piano,...tamo je svega 37% nemackih zlatnih rezerviДа сам коцкар кладио бих се да га никада неће видјети очима, завршиће прича временом као још један мит.
popravice im nemci, kad im Amerikanci vrate deo zlatnih rezerviČekaj,pa i Rumunija je članica EUSirotinjo i Bogu si teška.Nemaju za puteve a imaju za naoružavanje zlikovaca u Ukrajini?!
Онда сам био "у криву", што би рекла "браћа", да су Немци успели да извуку своје златне резерве? Нешто сам давно прочитао на ту тему, али нисам пратио до краја.Nista strasno, rekao bi vrsni analiticar Jazz piano,...tamo je svega 37% nemackih zlatnih rezervi![]()
Mozda su uspeli da izvuku deo, ali 1200 tona je u USAОнда сам био "у криву", што би рекла "браћа", да су Немци успели да извуку своје златне резерве? Нешто сам давно прочитао на ту тему, али нисам пратио до краја.
<SPAM>
Наша срећа је, без обзира што су Кинези власници и морамо да купујемо наше рудно благо од њих, да га ипак имамо и да ће нека народна власт сигурно да ради на значајном повећању резерви злата. У тешким временима (а када су била лака?) те резерве су стратешка котва. А у Србији има злата и изван борског басена.
</SPAM>
Велико је питање да ли то силно злато, стечено, "на чувању" и украдено (Ирак, Либија ...) уопште постоји у Федералним резервама? Сигуран сам да ни Трамп нема приступ томе.Mozda su uspeli da izvuku deo, ali 1200 tona je u USA
Trenutak pred katastrofu u restoranu Krivi RogA zapdni mediji pišu o nastradaloj djeci i bebama.
Da, bili su bebe prije 35 i više godina.
SSSR su sporazumno rasturili njegovi celnici na vlasti u federaciji i republikama ne znam da li je postojala takva mogucnost u ustavu. Jugoslaviju su takodje rasturili celnici ali bez sporazuma pa smo imali rat, jugoslavenski ustav imao ono famozno "samo opredelenja do otcepljenja" sto je namerno nejasno napisano, moze se tumaciti svakako i prema trenutnoj potrebi.Kako se SSSR raspao, ili SFRJ?
Zato se nešto mora hitno preduzeti da se rat okončan.Jadna "decica".