- Poruka
- 760
Посмртно!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наші славетні бойові бригади: 36-та окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського та 82-га окрема десантно-штурмова Буковинська бригада, які беруть участь у Курській операції.
Заслухав доповіді про перебіг бойових дій у смузі оборони та, зокрема, про тактику північнокорейських підрозділів. Також поспілкувався з командирами щодо підготовки військовослужбовців, розвитку безпілотних систем, застосування дронів на оптоволокні та щодо співпраці в межах проєкту «Лінія дронів».
Мав честь особисто подякувати нашим воїнам та відзначити їх державними нагородами.
Успішність Курської операції зберегла безліч життів і захистила нашу Сумщину та Харківщину. Вся Україна вдячна за вашу відвагу та стійкість.
Увалили му Колумбијци лоше брашно!Не зајебава се, овај озбиљан ....![]()
Nisi ti to bas pazljivo procitao, a ni promislio izgleda...А можда је само "слепо куцање"? Не бих ја извлачио тако радикалне закључке на основу брзине одговора.
Bas bi pri brzom i "slepom" kucanju trebalo da pravi i ima vise pravopisnih gresaka, a ja nisam uocio niti jednu.Cesto odgovara u roku od minut-dva, kucajuci poruke sa brojem karaktera koje je. ocigledno, potrebno mnogo vise vremena za samo otkucati...
Ne pravi ni pravopisne greske, a koristi i znakove interpunkcije...
...bas da vidim i ja.Evo, neka mi neko citira njegovu poruku sa pravopisnom/stamparskom greskom
Pa pre cu poverovati Mstislavu da moze termo elektrana da se rasklopi u delove, nego da je ovo stvarna osoba...
Није тачно!Putinofilcici i russotrolcici u punom radnom pogonu, opet rassija dobila po labrnji
Znači da su mrtvi i dobiće 0 dolara.
Putinofilcici i russotrolcici u punom radnom pogonu, opet rassija dobila po labrnji
И шта тај размазани видео показује и која је његова поента?
gadno, nebitno ko je u pitanju...niti cujes, niti vidis i eto smrti
И то доказујеш чиме?Bice to duga noc u RF-istanu.
![]()
А на основу чега се види ко кога гађа? Јел оно, окачили Украјинци а они никада не лажу, чак и када не говоре истину?