Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.729
Ameri izrazavaju saucesce svojima koji se utopili u litvaniji.po objavama rekao bih marinci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislis, ko je? Klon jeste. Meni lici na prepodobljenu Dzegi koja pokusava da dobaci do 100. posta, a da ne bude banovana.
Не! Прецењујеш га. Њега Adem_ks пушта из кавеза по њему знаном алгоритму. Не знам чији је клон, уколико је клон. Не мора да значи, велики је то камен и с времена на време одатле свашта изгамиже.Sta mislis, ko je? Klon jeste. Meni lici na prepodobljenu Dzegi koja pokusava da dobaci do 100. posta, a da ne bude banovana.
Bože me sačuvaj.Ukrajinski sud je naložio da se u roku od 5 dana (do 07. aprila. 2025.) ukloni ''uvredljiv'' natpis sa spomenika
![]()
![]()
И једино у Црној Гори и Далмацији на целом Балкану се тада умирало од глади. Одатле "лапот".Koje komplekse ti vučeš. Evo zvanične K und k karte sa procentima pismenosti stanovništva, pogledaj gde se nalazila tvoja Dalmacija - 1% pismenih, samo župnik, službenici i po koji oficir.
Pogledajte prilog 1708328
Мислим да у опште није важно да ли је и чији је клон. Једно је сигурно, јефтин провокатор који је умислио да ће направити пометњу качењем небулоза.Sta mislis, ko je? Klon jeste. Meni lici na prepodobljenu Dzegi koja pokusava da dobaci do 100. posta, a da ne bude banovana.
Opet gos’n Djura o silovanjima. Raspitaj se kod rodbine jer su Rusi ili Ukrajinci, da ne mrzis pogresan narod. Za svaki slucaj.Cetnike silovali Rusi i Ukrajinci a partizane tek nakon rata, potentni narodi jednom izvuku pa drugom zavuku.
Није он ниво на коме се доносе такве одлуке. Да сваки генерал може да притисне дугме, одавно би на планети биле само бубашвабе, шкорпије и Ивица Дачић.
Тек за производњу тенкова треба велика количина енергије а исту зелени не могу обезбедити.Порше трпи огромне губитке и спрема се да почне да производи тенкове
– Компанија је прошле године забележила нето губитак од 20 милијарди евра.
- Тражи нове пословне правце. Разматра се и могућност повратка у посао са оружјем.
- Последњи пут компанија је радила на наоружању шездесетих година прошлог века, када је развила и производила тенкове Леопард-1.
Геополитички гласник
Не велики. Економија, као и вода, увек нађе свој пут. У правом проблему је Еуропска унија и без царина, сама је себи одсекла јефтине инпуте, а суочава се и са додатним извозним проблемима од свог савезника. Дупло голо.Видећемо. У сваком случају предвиђа се економски неред, глобално.
Није. То кажу мисице на избору. Циљеви су много комплекснији. Без обзира колико људи погине.Cilj je da se rat zaustavi da ni jedan vojnik,civili ne ginu.
Еуропска унија је ку*ац од овце! Протерана је из Африке, а окупирана је Африком и хоће поново да маршира на Москву, слабија него икад.To je upravo poanta, EU možda ne može direktno natjerati Rusiju na mir, ali definitivno može poduzeti mjere koje bi stavile dodatni pritisak na Rusiju, bilo ekonomskim sankcijama, političkom izolacijom ili podrškom Ukrajini. EU ima dovoljno alata da pokaže da ovakvo ponašanje neće biti tolerirano. Bez jasnog odgovora i akcije, agresorima samo dopuštamo da nastave bez ikakvih posljedica.
Црна Гора је била независна држава када је твоја била аустроугарска провинција.Ajde drago mi je da si stavio dvije zastave, pa barem priznaješ da je CG samostalna
A za ovo da vojni stručnjaci predviđaju nuklearni rat za 10 godina? Super, možda će i svijet postati ravna ploča za to vrijeme, tko zna. Stručnjaci koji uvijek predviđaju kraj svijeta, to je baš zabavno. Do tada, još ćemo svi živjeti u miru, a ti uživaj u predviđanjima apokalipse.
To u
"Сила Бога не моли, Бог силу не воли"! Надам се да нисам бласфемичан, али тако је и са економијом.15 minuta nakon uvođenja tarifa - carina ili šta već
S&P (jedan je od 7 glavnih indeksa berza vrednosnih papira u SAD). drops 1.9 TRILLION in 15 minutes as the market reacts to Liberation Day and Trump's announced tariffs.
![]()
Он је крварио само када се посече при бријању.Zagor92 mu je bilo kodno ime, dok je kao izvidjac krvario u domovinskom ratu.
У Русији нема у опште мобилизације од септембра 2022. Чуди ме да до сада то ниси сазнао?To uili u
?