Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не зајебава се, овај озбиљан .... 😆
Наші славетні бойові бригади: 36-та окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського та 82-га окрема десантно-штурмова Буковинська бригада, які беруть участь у Курській операції.

Заслухав доповіді про перебіг бойових дій у смузі оборони та, зокрема, про тактику північнокорейських підрозділів. Також поспілкувався з командирами щодо підготовки військовослужбовців, розвитку безпілотних систем, застосування дронів на оптоволокні та щодо співпраці в межах проєкту «Лінія дронів».

Мав честь особисто подякувати нашим воїнам та відзначити їх державними нагородами.

Успішність Курської операції зберегла безліч життів і захистила нашу Сумщину та Харківщину. Вся Україна вдячна за вашу відвагу та стійкість.

Ако је то све од 5 (или колико већ) бригада ...
5438138649775569959.jpg

https://t.me/V_Zelenskiy_official/13767

Кад помену брашно, није ми јасно како га америчка ДЕА није ухапсила. Он без белог не може дуго и носи га са собом. То се видело из оне свађе са Трампом у Белој кући. Типичан пример наркоса који почиње да кризира али није могао пред камерама да развије на столици и ушмрче. Зато се онако понашао.
Класика!

А можда је само "слепо куцање"? Не бих ја извлачио тако радикалне закључке на основу брзине одговора.
Nisi ti to bas pazljivo procitao, a ni promislio izgleda...

Napisao sam i ovo:
Cesto odgovara u roku od minut-dva, kucajuci poruke sa brojem karaktera koje je. ocigledno, potrebno mnogo vise vremena za samo otkucati...
Ne pravi ni pravopisne greske, a koristi i znakove interpunkcije...
Bas bi pri brzom i "slepom" kucanju trebalo da pravi i ima vise pravopisnih gresaka, a ja nisam uocio niti jednu.

A ti svakako citiraj ako si uocio...
Evo, neka mi neko citira njegovu poruku sa pravopisnom/stamparskom greskom
...bas da vidim i ja.

I nije samo sto brzo otkuca i odgovara, nego je i poprilicno smisleno, nisu neke nebuloze "a la Mstislav" ili slicica...

Evo ovaj primer:
Odgovara na poruku ostavljenu samo minut ranije, uz kucanje podosta, smislenog, teksta.
1743715488930.png

Pa pre cu poverovati Mstislavu da moze termo elektrana da se rasklopi u delove, nego da je ovo stvarna osoba...

Bice to duga noc u RF-istanu.

GettyImages-1054326928-Milov.jpg
И то доказујеш чиме?
Да ли ти схваташ да је практично све готово? Оно што Руси не узму мораће деценијама да враћа дугове САД.
Пројекат звани Украјина је дефинитивно промашен!
А ти, уместо што овде некрофилишеш, буди мушко па се пријави у добровољце на страни Украјине. И онако сте исти, историјски исфрустрирани, без сопствене историје, језика, културе. Зато имате исту злочиначку прошлост у WW2. Просто је тешко одредити ко је чинио веће злоћине над цивилима, ви или они?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back