Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FB_IMG_1740151431064.jpg

🇷🇺🇪🇺 „Тешко је набројати све грешке“ — Италијански професор објаснио како је Европа погрешно проценила Русију

💬 Европа је, настојећи да понизи Путина и порази Русију, завршила на страни губитника, а свет је видео колико је Русија заиста јака, рекао је Алесандро Орсини, италијански социолог и стручњак за геополитику, професор на Универзитету Ла Сапијенца у Риму.

Ma sta zna taj italijanski profesor.

Imamo mi "nase strucnjake" ovde tipa @Marin83 @piciginx @febo_ch @JazzPiano i ostali....sve intelektualni giganti

🔴 Оружане снаге РФ потпуно су ослободиле микрорејон "Северный" у Часовом Јару, саопштио је Добровољачки корпус који је део руске групе војске „Југ“.

Ово омогућава затварање пута из Дружковке према Константиновки.

Glavna stavka kod brige o zdravlju je preventiva pre nego se neko razboli sto podrazumeva pristojan zivot a kako zive video samo odavno kazu mi neki koji su skoro bili da je sada jos sto puta gore. Tabela pokazuje pristupacnost i benefite iz zajednickih fondova tj. drzavnih a na Kubi privatnih nema.
Ključna su prva dva tjedna.

Tzv. demokratske zemlje, poput Kanade, AU, NW pokazale su kao najveći konc logori u planiranoj pandemiji.

A o uvođenju kukaca u ishranu da ne pišem.

Odlična preventiva u korist mirovinskih fondova.

1740152105548.jpeg

Meter o fijasku europskih vođa u Parizu: Htjeli bi nastavak rata u Ukrajini, ali bez slanja svojih vojnika​

Autor: Zoran Meter velj 18, 2025

Tek nakon toga, ako bude sreće i svijet uđe u razdoblje veće stabilnosti i suradnje, Europska unija mogla bi otpustiti vojnički remen koji joj sada stežu i okrenuti se onome što najbolje zna – biznisu i osiguranju blagostanja svojim građanima zbog čega je, uostalom, i stvorena. Nisu je države članice stvarale da bi ih sve skupa odvela u rat iz kojeg nema izlaska​

Simonov je isto čekao....

Probaj s poezijom:)

ČEKAJ ME I JA ĆU SIGURNO DOĆI! NAJLEPŠA LJUBAVNA PESMA SVIH VREMENA KRIJE TUGU PESNIKA KOJU MALO KO ZNA

Teško da su ikada napisani lepši ljubavni stihovi: "Čekaj me i ja ću sigurno doći, samo me čekaj dugo..." Pesma je ušla u antologiju i i danas je jedna od najpoznatijih oda zaljubljenima i njihovim snovima. Najžalosnije od svega - svom autoru je donela svetsku slavu, ali ne i sreću.

Konstantin Simonov jedan je od najuticajnih sovjetski pisaca svih vremena. Dobitnik je Staljinove nagrade za književnost 6 puta, Lenjinove nagrade, ordena Belog lava, a proglašen je i herojem Sovjetskog Saveza. Ipak, širom sveta najupamćeniji će ostati po svojim stihovima: “Čekaj me i ja ću sigurno doći”.

A pesnikova priča zbog koje je napisao pesmu koja je ganula milione bila je veoma lična i tragična...
https://www.istorijskizabavnik.rs/blog/cekaj-me-i-ja-u-sigurno-doci

Tvrditi da je Putin izabran na demokratskim izborima je glupost epskih razmera
Svaki izbor na kome nema znacajnog varanja je demokratski.Demokratija je tehnika biranja ljudi na funkcijama a ne ideologija.

Kandidati koji se biraju trebali bi biti dobro poznati biracima bez prava obracanja kao sto se cini zapadu jer se obracanje svodi na obmanjivanje glasaca

Izbornom mehanizmu danas nedostaje mehanizam brzog i neposrednog opoziva.

Svaki izbor na kome nema znacajnog varanja je demokratski.Demokratija je tehnika biranja ljudi na funkcijama a ne ideologija
Kandidati koji se biraju trebali bi biti dobro poznati biracima bez prava obracanja kao sto se cini zapadu jer se obracanje svodi na obmanjivanje glasaca

Izbornom mehanizmu danas nedostaje mehanizam brzog opoziva.
Tvrditi da je Putin izabran na demokratskim izborima je glupost epskih razmera.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back