Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.253
Dabome, eh da je samo tvoj Treći Rajh imao avijaciju…Velika Britanija bez dobre lovačke avijacije u WW2 loše bi prošla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dabome, eh da je samo tvoj Treći Rajh imao avijaciju…Velika Britanija bez dobre lovačke avijacije u WW2 loše bi prošla.
Ta ti ne bi pravila gibanice, samo glavobolje.
Od tebe sigurno neću saznati ništa činjenično, samo kmečanje i reviziju istorije.Cinjenice koje si doznao u razmeni postova sa Bojanom i Tixijem.![]()
Pre će takva da ti napravi gibanicu nego neka Elza ili Dženi.Ta ti ne bi pravila gibanice, samo glavobolje.
Nebitni kokošinjac
Eeee a tek tvoji iz Sjeverne KorejeDabome, eh da je samo tvoj Treći Rajh imao avijaciju…
I šta je bilo kad si se probudio?Zelenski i Trump potpisuju sporazum! Ukrajina ulazi u EU. Ne ulazi direktno u NATO, ali ulazi po automatizmu u slucaju bilo kakve nove Rusoagresije! Putin dobija šipak!
Potpisali su sporazum, a Putin dobio šipak! Nije samo šipak, Šalio sam se, dobio je i sve one porušene gradove i sela u Donbasu i DonjeckuI šta je bilo kad si se probudio?

Nisi koherentan, šta su potpisali, kad i gde, jel imaš neki link?Potpisali su sporazum, a Putin dobio šipak! Nije samo šipak, Šalio sam se, dobio je i sve one porušene gradove i sela u Donbasu i Donjecku![]()
Zamisli neku boju i pokusaj da pronadjes predmet te boje u prostoriji u kojoj se nalazis...kazu da pomaze kod neprimerenog smeha koji nije "pravi" smeh, nego odbrambeni mehanizam kojim prikrivamo anksioznost ili nelagodu.Potpisali su sporazum, a Putin dobio šipak! Nije samo šipak, Šalio sam se, dobio je i sve one porušene gradove i sela u Donbasu i Donjecku![]()
bla, blaZamisli neku boju i pokusaj da pronadjes predmet te boje u prostoriji u kojoj se nalazis...kazu da pomaze kod neprimerenog smeha koji nije "pravi" smeh, nego odbrambeni mehanizam kojim prikrivamo anksioznost ili nelagodu.