Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ih priključio da bi moj post izgledao neutralno, više puta sam pisao o njima, tako i danas.
Nisi me ispratio, ali opet razumljivo zašto.
Dobronamerna sugestija. Nisam mogla da te "ispratim" , mogla sam samo da pratim tvoje postove ili ne pratim. Zaista nisam primetila da si ranije imao negativno misljenje o "Bajdenu i ortacima" (ma ko oni bili). Ako je tako, dugujem ti izvinjenje.

Dobronamerna sugestija. Nisam mogla da te "ispratim" , mogla sam samo da pratim tvoje postove ili ne pratim. Zaista nisam primetila da si ranije imao negativno misljenje o "Bajdenu i ortacima" (ma ko oni bili). Ako je tako, dugujem ti izvinjenje.
Sve je u redu, nema potrebe da mi se izvinjavaš pošto je nemoguće pohvatati i upamtiti svakog šta piše, nisam znao da si žensko i to je veliko osveženje za moje oči bar u ovom delu foruma.☺️
Kada kažem Bajdenovi ortaci mislim na ludake poput njega tj Klinton, Buš, Toni Bler... cela ta spirala ludaka demokrata, naravno uključujući i ludake iz Evrope i Rusije i celog sveta kojih ima na pretek.

životni vijek ruske posade tenkova na bojištu je vrlo kratak
Misljenje nekoga ko misli i ovo:
screenshot_20250215_211654_samsung-internet-jpg.1685414

z:mrgreen:
Nekako mi izgleda da Amerikanci pripremaju svoju javnost na napuštanje Ukrajine.
Zelenskom podmeću neprihvatljive uslove, za koje znaju da će biti odbijeni, namerno izazivaju svađu sa njim, da bi mogli da kažu:- sve smo pokušali, ali, jbg ne ide

GkMU8zTaAAAgAyl

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back