Bokisha011
Aktivan član
- Poruka
- 1.469
Jeste kratak je ali i tenkovi za zapada ne prolaze ništa bolje, to je činjenica.Ok, životni vijek ruske posade tenkova na bojištu je vrlo kratak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste kratak je ali i tenkovi za zapada ne prolaze ništa bolje, to je činjenica.Ok, životni vijek ruske posade tenkova na bojištu je vrlo kratak.
Ponestalo ukrajinaca

Dobronamerna sugestija. Nisam mogla da te "ispratim" , mogla sam samo da pratim tvoje postove ili ne pratim. Zaista nisam primetila da si ranije imao negativno misljenje o "Bajdenu i ortacima" (ma ko oni bili). Ako je tako, dugujem ti izvinjenje.Nisam ih priključio da bi moj post izgledao neutralno, više puta sam pisao o njima, tako i danas.
Nisi me ispratio, ali opet razumljivo zašto.
Sve je u redu, nema potrebe da mi se izvinjavaš pošto je nemoguće pohvatati i upamtiti svakog šta piše, nisam znao da si žensko i to je veliko osveženje za moje oči bar u ovom delu foruma.Dobronamerna sugestija. Nisam mogla da te "ispratim" , mogla sam samo da pratim tvoje postove ili ne pratim. Zaista nisam primetila da si ranije imao negativno misljenje o "Bajdenu i ortacima" (ma ko oni bili). Ako je tako, dugujem ti izvinjenje.

Misljenje nekoga ko misli i ovo:životni vijek ruske posade tenkova na bojištu je vrlo kratak
Nemaju precizne bombe/ rakete zato bacaju bojlere
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-30.991252/post-48344279
Opet Rusi bacaju precizne bojlere..
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-30.991252/post-48344236
jadna majkoVreme čuda u Ukrajini
Čim otvoriš kapiju budeš patosiran, probudiš se u rovu.
Ima jos...Sve na jednom mestu.
...eto oni misle da je tako trebalo...
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/post-48870928
Da li nacisti u Rusiji podržavaju Rusiju ili Ukrajinu?Cak i oni u Ukrajini?
Ti imaš pozitivno mišljenje o Putinu?Dobronamerna sugestija. Nisam mogla da te "ispratim" , mogla sam samo da pratim tvoje postove ili ne pratim. Zaista nisam primetila da si ranije imao negativno misljenje o "Bajdenu i ortacima" (ma ko oni bili). Ako je tako, dugujem ti izvinjenje.
Zavisi dokle je Rusiji stigla voda ako je do grla hoce.Ne verujem da će Rusi pristati na bilo kakve trupe NATO u Ukrajini
ovo je vrlo uzaludan potez i predlog
 (укр. пожежа - ватра)
 (укр. пожежа - ватра)Jadnici koji bi zbog ovakvih cura isli u Moskvu ostace tamo suva ku.ca kao i u svom gradu.
Cinjenice koje si doznao u razmeni postova sa Bojanom i Tixijem.Pišem činjenice koje smo upravo imali priliku da utvrdimo. Zaboravio si na naređenje da se Čelenđeri ne koriste na frontu?
Jedino zapadno vozilo koje se zaista dobro pokazalo u Ukrajini je Bredli.

Moze u MIL- 26 jer nosi 60 tona i ima ogromna vrata.A može li se tenk uterat u zrakomlat ko haubica?

Dokle god doprinosi raspadu "stare bludnice" Evrope.Ti imaš pozitivno mišljenje o Putinu?
Blago tebi i tvojoj pameti.Dokle god doprinosi raspadu "stare bludnice" Evrope.
Nesto originalnije, za promenu? A da nije macola...Blago tebi i tvojoj pameti.
Sada daje dzabe.

Ko je s USAID-om tikve sadio…a , ne , oni su mnogo dobri , pomazu u demokratiji svuda po svetu , pa tako i u srbiji
i ovaj Trump , ne da
Pogledajte prilog 1687600