Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.223
Šta misliš, da li bi mogao neki neugašeni opušak uletjeti među rusku opremu?Svako ih sutira
Nek kepec iz krmelja sad digne avione pa raketira po Siriji...a ne moze a zasto
Jga, desi se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta misliš, da li bi mogao neki neugašeni opušak uletjeti među rusku opremu?Svako ih sutira
Nek kepec iz krmelja sad digne avione pa raketira po Siriji...a ne moze a zasto
Primijeti da je Tramp našao kvalitetan izgovor da oružje i dalje putuje u Ukrajinu a da skine republikanski kmeket o tome kako im sve daju za džabe.
A ljubitelji malog zelenka i prijatelja br 2 navijaju da ukraina padne u dužničko ropstvoZnao sam da ćeš čak i u ovome naći neki pozitivan element, to cenim kod tebe.
E sad, što će Rusija i USA podeliti ogromno ukrajinsko rudno blago na štetu zemlje i njene budućnosti to te baš briga ali nema veze.
Blago Ukrajincima sa kakve "prijatelje" imaju:
1. prijatelj - ja ću vas napasti, ratovaću protiv vas, ubijati vas i uzeti vam teritoriju sa 70% rudnog bogatstva
2. prijatelj - ja ću vam dati oružje da se branite, da ratujete u ratu koji ne možete dobiti i za to ću vam uzeti preostalih 30% rudnog bogatstva
Milina

Ukrajincima je važno dobivati američko oružje. Ako ga treba platiti, evo može, platit će. Šta kažeš na ideju da kupe od Amera par nuklearnih bojevih glava?Znao sam da ćeš čak i u ovome naći neki pozitivan element, to cenim kod tebe.
E sad, što će Rusija i USA podeliti ogromno ukrajinsko rudno blago na štetu zemlje i njene budućnosti to te baš briga ali nema veze.
Blago Ukrajincima sa kakve "prijatelje" imaju:
1. prijatelj - ja ću vas napasti, ratovaću protiv vas, ubijati vas i uzeti vam teritoriju sa 70% rudnog bogatstva
2. prijatelj - ja ću vam dati oružje da se branite, da ratujete u ratu koji ne možete dobiti i za to ću vam uzeti preostalih 30% rudnog bogatstva
Milina

Pda, jer nema toga u svojoj državi, mora slati marodere da pljačkaju po tuđoj. Šta bi moglo poći po krivu, da mi je znati.Znaš kako, uzeo je 50% resursa Ukrajine (možda čak i više od toga), zemljetina mu izgleda nije toliko bitna.
Da je ista mislio tamo ne bi prolazioBaš me zanima šta misli siroti ruski terorista kada se ovako vozi cestom i prolazi pored nepregledne gomile spaljenih vozila.
Da nije možda "Ma neće mene"?
Kakva katastrofa za pomahnitalog Putina, strava.

Šta misliš, da li bi mogao neki neugašeni opušak uletjeti među rusku opremu?
Jga, desi se.
Jel bolje dužničko ropstvo prema Amerima, ili čekati da te ruski teroristi pokušaju uništiti?A ljubitelji malog zelenka i prijatelja br 2 navijaju da ukraina padne u dužničko ropstvo
![]()
Ukrajincima je važno dobivati američko oružje. Ako ga treba platiti, evo može, platit će. Šta kažeš na ideju da kupe od Amera par nuklearnih bojevih glava?
A siroti Rusi nemaju dovoljno rudnih bogatstava na 17 meleona km2 površine, baš im je nužno opljačkati Ukrajinu inače bi umirali od gladi.
Znači, ništa više nacisti, demilitarizacja, biolaboratoriji, ustvari jadni Rusi ginu zbog rijetkih rudača jer u svojim pustopoljinama ih nemaju.
Evo vjerujemo da će im se isplatiti.
Pda, jer nema toga u svojoj državi, mora slati marodere da pljačkaju po tuđoj. Šta bi moglo poći po krivu, da mi je znati.
Jel to ono, ma ko ih ebe ima ih ko russaZa sada, koliko vidim, ništa posebno.
Za smrt stotinak hiljada vojnika neće ga previše boleti glava, velika zemlja, neće se osetiti.
Hbg., otimačina i rat se očigldno isplate, posebno kada si veliki

Jel to ono, ma ko ih ebe ima ih ko russa![]()
Jel i ovo finansira "Orbanova fondacija"?Kako russopatoputinofili vole da kazu, sinteri u lovu

Samo 50%?
Putin odustao od denacifikacje?