Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primijeti da je Tramp našao kvalitetan izgovor da oružje i dalje putuje u Ukrajinu a da skine republikanski kmeket o tome kako im sve daju za džabe.

Znao sam da ćeš čak i u ovome naći neki pozitivan element, to cenim kod tebe.

E sad, što će Rusija i USA podeliti ogromno ukrajinsko rudno blago na štetu zemlje i njene budućnosti to te baš briga ali nema veze.

Blago Ukrajincima sa kakve "prijatelje" imaju:

1. prijatelj - ja ću vas napasti, ratovaću protiv vas, ubijati vas i uzeti vam teritoriju sa 70% rudnog bogatstva
2. prijatelj - ja ću vam dati oružje da se branite, da ratujete u ratu koji ne možete dobiti i za to ću vam uzeti preostalih 30% rudnog bogatstva

Milina

E sad, što će Rusija i USA podeliti ogromno ukrajinsko rudno blago na štetu zemlje i njene budućnosti to te baš briga ali nema veze.

1. prijatelj - ja ću vas napasti, ratovaću protiv vas, ubijati vas i uzeti vam teritoriju sa 70% rudnog bogatstva
2. prijatelj - ja ću vam dati oružje da se branite, da ratujete u ratu koji ne možete dobiti i za to ću vam uzeti preostalih 30% rudnog bogatstva

Milina
A ljubitelji malog zelenka i prijatelja br 2 navijaju da ukraina padne u dužničko ropstvo

:super:

Milina
Ukrajincima je važno dobivati američko oružje. Ako ga treba platiti, evo može, platit će. Šta kažeš na ideju da kupe od Amera par nuklearnih bojevih glava?

A siroti Rusi nemaju dovoljno rudnih bogatstava na 17 meleona km2 površine, baš im je nužno opljačkati Ukrajinu inače bi umirali od gladi. :lol:
Znači, ništa više nacisti, demilitarizacja, biolaboratoriji, ustvari jadni Rusi ginu zbog rijetkih rudača jer u svojim pustopoljinama ih nemaju.
Evo vjerujemo da će im se isplatiti.

Ukrajincima je važno dobivati američko oružje. Ako ga treba platiti, evo može, platit će. Šta kažeš na ideju da kupe od Amera par nuklearnih bojevih glava?

A siroti Rusi nemaju dovoljno rudnih bogatstava na 17 meleona km2 površine, baš im je nužno opljačkati Ukrajinu inače bi umirali od gladi. :lol:
Znači, ništa više nacisti, demilitarizacja, biolaboratoriji, ustvari jadni Rusi ginu zbog rijetkih rudača jer u svojim pustopoljinama ih nemaju.
Evo vjerujemo da će im se isplatiti.

Ja sam mislio da je Ukrajincima bitno da opstanu kao zemlja i da im ne uzmu sve što vredi

Vidim da sam se zahebao, najbitnije im je oružje jer im rat baš ide odlično evo ima tri godine.

I šta sad kada se rat završi, Rusi uzeli 4 oblasti, USA ispostavila račun da naplati oružje i istovremeno prebacila na EU obavezu da obnovi Ukrajnu.

Ja bih rekao da je rezultat prilično očajan ali verujem da imaš drugačije mišljenje

Jel to ono, ma ko ih ebe ima ih ko russa :think:

Nisu oni baš Kinezi ali objektivno ima ih mnogo, 20 puta više od Srba i 40 puta više od Hrvata

Kada pogine 100.000 Rusa, to je ogroman broj ali u realnim odnosima to je kao da pogine 5.000 Srba ili 2.500 Hrvata.
Svakako da nije zanemarljivo ali je to daleko od broja koji će uzdrmati zemlju.

Iako je broj drastično smanjen u odnosu na pre 20 godina i dan danas 10.000 Rusa godišnje umre od akutnog trovanja alkoholom, dakle ništa ciroza jetre i slične hronične posledice alkoholizma nego samo opijanje do smrti. Nemojte zapadna poimanja smrti projektovati na Ruse, činite ozbiljnu grešku u razmišljanju.

Samo 50%?
Putin odustao od denacifikacje?

Не, Фрћко. Путин је изричит, циљеви СМО се морају испунити па тек онда преговори за остатак, људска права, руски језик службени, вратити цркви њено...
Можда ће се и о враћању Крима разговарати, шта мислиш?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back