Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A denjacifikacja i demilitarizacja Ukrajine?
Do sada je demilitarizacija Ukrajine išla u potpuno krivom smjeru, ukro vojska sposobnija nego ikada.
Bore se koliko mogu,medjutim nemaju zute banke. Amerika im je za Bajdena nagurala oruzije ali ih je to kostalo vlasti u USA.Evropa se isto iscrpela . Nema vise. Koliko jos imaju Ukrajinci municije,mina,dronova? Mozda jos par meseci. Mozda im pomogne Tramp ,mada ako sece kod kuce tesko da ce da prosipa novac na rat,koji mu nista ne donosi.

Hehehhe, nisu u stanju osloboditi Kursk, ali bi ratovali s Paktom.
Zicer.

Što bi oslobađali Kursk, kad ukri šalju ljudstvo,, tehniku i sve bude potamanjeno, dolaze Rusima kao na tacni

Ukrima savršeno ide :hahaha: :hahaha:

Screenshot_13.jpg

Fifti, fifti!
I ja imam 50/50% šanse osvojiti jackpot.
Ovaj mudrac Peskov je kompletnu statistiku i vjerojatnost pospremio u džepić

Nešto mi se čini da će oni Ukrajinu da podele fifty-fifty

Tramp već merka koliko da uzme za kompenzaciju poslate vojne pomoći
Zemljetina ga ne interesuje, više ono ispod zemlje a da je retko i dragoceno

a ovde , stavljaju video , kako Rusija sprema rakete nuklearne.
komentari su negativni , normalno sta bi i drugo moglo i biti.
https://www.msn.com/en-ca/entertain...e&cvid=d321af96f11e44bfeb666feb57c0f366&ei=43

Славе 80 година домаће нуклеарне индустрије (подебљао сам тај дио), а иначе имају вјежбе и помјерања тих ракета повремено...

Хроника

Владимир Путин: Нуклеарни потенцијал Русије мора бити потпуно искоришћен за развој привреде и одбрану земље
уторак, 11. фебруар 2025.

МОСКВА – Председник Русије Владимир Путин рекао је да нуклеарни потенцијал те земље мора бити у потпуности искоришћен за развој привреде и одбране те земље, пренела је данас РИА Новости.
„Јединствени потенцијал домаће нуклеарне индустрије мора бити у потпуности искоришћен за модернизацију привреде и обезбеђивање одбрамбене способности Руске Федерације”, рекао је Путин.
Изјава председника Русије део је честитке коју је помоћник председника за науку и образовање Андреј Фурсенко пренео учесницима скупа посвећеног предстојећој 80-годишњици домаће нуклеарне индустрије.

„Важно је да се јединствени потенцијал и заиста неисцрпне иновативне могућности нуклеарне индустрије данас у потпуности искористе у циљу модернизације националне привреде, обезбеђивања одбрамбене способности и енергетске безбедности земље и обуке савремених, квалификованих кадрова”, наводи се у честитки, преноси Танјуг.

(Политика)

Hehehhe, nisu u stanju osloboditi Kursk, ali bi ratovali s Paktom.
Zicer.

Ко умије њему двије, кажу Срби прекодринци. И рат са Хoxoлијом и са Натом. Са том женском, Наталијом, је ипак лакше поготово што никако не може да уђе у траг руским парама од нафте и гаса.

Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је постигнут озбиљан напредак у решавању украјинске кризе:
https://tass.com/world/1911673?utm_...m_medium=social&utm_campaign=smm_social_share

ВАШИНГТОН, 11. фебруара /ТАСС/. Амерички председник Доналд Трамп рекао је да је постигнут озбиљан напредак у решавању украјинске кризе.

„Тамо добро напредујемо. Мислим, заиста мислим да постижемо веома добар напредак“, рекао је он новинарима током састанка са јорданским краљем Абдулахом Другим у Белој кући.

🇺🇦🔥 Руске ракете погодиле постројење за производњу гаса у Полтавској области, обустављен рад, - ДТЭК
ДТЭК саопштава да објекат не функционише, а процена разарања и штете након јутарњег ракетног удара се наставља.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back