Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.204
Fifti, fifti!To je Tramp rekao za usrajinu,mozda bude ruska a mozda ne![]()
I ja imam 50/50% šanse osvojiti jackpot.
Ovaj mudrac Peskov je kompletnu statistiku i vjerojatnost pospremio u džepić
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fifti, fifti!To je Tramp rekao za usrajinu,mozda bude ruska a mozda ne![]()
Peskov nema pojma sta prica,sustina je sta se desava na bojnom polju.Fifti, fifti!
Pa znamoPeskov nema pojma sta prica,sustina je sta se desava na bojnom polju.
Bore se koliko mogu,medjutim nemaju zute banke. Amerika im je za Bajdena nagurala oruzije ali ih je to kostalo vlasti u USA.Evropa se isto iscrpela . Nema vise. Koliko jos imaju Ukrajinci municije,mina,dronova? Mozda jos par meseci. Mozda im pomogne Tramp ,mada ako sece kod kuce tesko da ce da prosipa novac na rat,koji mu nista ne donosi.A denjacifikacja i demilitarizacja Ukrajine?
Do sada je demilitarizacija Ukrajine išla u potpuno krivom smjeru, ukro vojska sposobnija nego ikada.
Daleko je jos Moskva,ali ima vremena.Pa znamo
Fifty fifty je da će Zelenskij marširati Moskvom
Potvrdio Peskov!
I mrtvijaA denjacifikacja i demilitarizacja Ukrajine?
Do sada je demilitarizacija Ukrajine išla u potpuno krivom smjeru, ukro vojska sposobnija nego ikada.
Što bi oslobađali Kursk, kad ukri šalju ljudstvo,, tehniku i sve bude potamanjeno, dolaze Rusima kao na tacniHehehhe, nisu u stanju osloboditi Kursk, ali bi ratovali s Paktom.
Zicer.
Trola vas slepcu.Fifti, fifti!
Fifti, fifti!
Остаће Трампу и Зеленском минерали "најређе земље" из геолошких института!Oružane snage Rusije napreduju ka Dnjepropetrovskoj oblasti.
Neprijatelj neprestano ide u kontranapad, pokušavajući da obuzda napredovanje naše vojske.
a ovde , stavljaju video , kako Rusija sprema rakete nuklearne.
komentari su negativni , normalno sta bi i drugo moglo i biti.
https://www.msn.com/en-ca/entertain...e&cvid=d321af96f11e44bfeb666feb57c0f366&ei=43
...ukro vojska sposobnija nego ikada.
Hehehhe, nisu u stanju osloboditi Kursk, ali bi ratovali s Paktom.
Zicer.

Zeusa mi, ako Rusi osvoje što su zapeli, ne bi se voleo naći u koži ovih šintera
Iz dana u dan mobilizacija u Ukrajini postaje sve brutalnija. Čak i žene koje se mešaju su oborene na zemlju od strane ovih kriminalaca.
Ako je riječ o ovoj civilizaciji koja očito srlja u katastrofu, onda možda neće biti ni loše ići iza ove table.
Da li ti smatraš da je Rusija civilizovanija od EU?Ako je riječ o ovoj civilizaciji koja očito srlja u katastrofu, onda možda neće biti ni loše ići iza ove table.