febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.507
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju Rijeku i LNG, koji je uzgred budi rečeno ruski plin.Sad sa mu ukinuli dotok ruskog plina, a uskoro bi mogao izgubiti desetine milijardi eura iz europskih fondova za razvoj. Hoce li mu madjarski biraci to oprostiti, vidjecemo.
Samo u kremljobotskim fantazijama.Imaju Rijeku i LNG, koji je uzgred budi rečeno ruski plin.
Njet, već u LNG terminalima.Samo u kremljobotskim fantazijama.
U terminalima je americki plin. Ruski plin trenutno zacepljuje busotine sa obzirom da ga ne mogu nikome prodati. To je i razlog sto je Gazprom korak od bankrota.Njet, već u LNG terminalima.
Osim u EU.U terminalima je americki plin. Ruski plin trenutno zacepljuje busotine sa obzirom da ga ne mogu nikome prodati. To je i razlog sto je Gazprom korak od bankrota.
Ne moras mi otvarati oci. Bolje ti je procitaj o kojim se kolicinama radi u usporedbi sa onim sto su Rusi izvozili preko plinovoda prije rata.
Jbt ovi ih rokaju preko 11 vremenskih zona.
Plus, Bajden uoravo rekao nema više 200 ruskih tankera švercera nafte.Ne moras mi otvarati oci. Bolje ti je procitaj o kojim se kolicinama radi u usporedbi sa onim sto su Rusi izvozili preko plinovoda prije rata.
Čitam ti mislim.Ne moras mi otvarati oci. Bolje ti je procitaj o kojim se kolicinama radi u usporedbi sa onim sto su Rusi izvozili preko plinovoda prije rata.
Sad samo postavi koliko milijuna tona plina su izvozili preko plinovoda u europu 2021 a koliko danas.
Tika taka...nema više Bidena... - 20.01.2025 odlazi na smetlištePlus, Bajden uoravo rekao nema više 200 ruskih tankera švercera nafte.
Čekaju te radne akcije na NS-2 kada krene obnova.Sad samo postavi koliko milijuna tona plina su izvozili preko plinovoda u europu 2021 a koliko danas.
Ma čekaj teta, ti stvarno ne znaš šta je liquified gas?
Da, sankcije su dodatno pogorsane. Uskoro ce ruska flota iz sjene biti proslost. Ako im Ukrajinci vec i prije toga ne razlupaju naftnu infrastrukturu.Plus, Bajden uoravo rekao nema više 200 ruskih tankera švercera nafte.
Auuuuu, pda, zaboravih da će Tramp odmah zavrnuti dotok svega u Ukrajinu i ukinuti sirotim Rusima sve sankcije.Tika taka...nema više Bidena... - 20.01.2025 odlazi na smetlište
Da, sankcije su dodatno pogorsane. Uskoro ce ruska flota iz sjene biti proslost. Ako im Ukrajinci vec i prije toga ne razlupaju naftnu infrastrukturu.
Kako ne. To je američki ukapljeni plin koji je 5 puta skuplji od ruskog iz plinovoda, a EU je samostalno odlučila prijeći na njega jer je to u interesu SAD-a.Ma čekaj teta, ti stvarno ne znaš šta je liquified gas?
A jbt