LakicevicB
Veoma poznat
- Poruka
- 12.156
Kakve je ovo smejurija od ukrowermaht bojne, pa kako se oni lepo teše, milina za čitati. Ovo pomaže kod zatvora i ostalih stomačnih problema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trumpu je stalo do Ukrajine kao i meni.Auuuuu, pda, zaboravih da će Tramp odmah zavrnuti dotok svega u Ukrajinu i ukinuti sirotim Rusima sve sankcije.
Al u curcu![]()
Tu sam uvijek kad treba topla riječ utjehe.Kakve je ovo smejurija od ukrowermaht bojne, pa kako se oni lepo teše, milina za čitati. Ovo pomaže kod zatvora i ostalih stomačnih problema
![]()
Šapnuo ti na brzinu dok Melanije nije bilo blizu.Trumpu je stalo do Ukrajine kao i meni.
Trump je transparentan.Šapnuo ti na brzinu dok Melanije nije bilo blizu.
Usput, pogledaj malo ako nije prekomplicirano
Pogledajte prilog 1671573
I Trump je obećao obračun s nakazam i ukidanje woke-a.
Znači,ipak su NATO oficiri poginuli u Ukrajini?Jesu zginuli su ali nisu 2025
Kao sto babac AGAFJA postavlja![]()
Opet kremljobotske fantazije.Trump je transparentan.
Fokus mu je US, CA, Mexico, Panama i Grenland.
Ukrajina je 89735891235 prioritet po redu.
Pripremi se za radnu akciju.Opet kremljobotske fantazije.
U stvarnosti ce jos vise pomagati Zelenskog nego sto je to Biden cinio. Isto kao i Friedrich Merz, vjerovatno novi njemacki kancelar.
AKOI sta hoces da kazes? Da je minimalno 75 % Hrvata za to da se Putin uhiti ako kroci na teritorij Repubilike Hrvatske?
Ta ce ostati u oporbi dok je ziva. Dakle nista od sjervernog toka.Pripremi se za radnu akciju.
Nijemica je već bič isukala.
Drugi vjetrovi pušu. Nijemicima možeš uzeti sve, ali bilancu ne diraj.Ta ce ostati u oporbi dok je ziva.
Sviđa ti se midget?Khurcosvirač i ovisnik o koki svejedno udara zidarske iza uha bez pardona kompletnoj filoputinčadi.
Next please.
Nije, rekao je da će završiti rat za 24h.Trump je transparentan.
Fokus mu je US, CA, Mexico, Panama i Grenland.
Ukrajina je 89735891235 prioritet po redu.
Danas je stvarno tesko biti Putinov saveznik. Ali, Slovaci se barem jos ne smrzavaju kao oni u Pridnestrovlju.Khurcosvirač i ovisnik o koki svejedno udara zidarske iza uha bez pardona kompletnoj filoputinčadi.
Next please.
Pa dosta mi se sviđa kako je neki zabavljač postao osoba s mudima većima od cijele Rusije.Sviđa ti se midget?
Neće Putin prihvatiti cijelu Ukrajinu.Nije, rekao je da će završiti rat za 24h.
I ako ga Putin ne posluša, da će tek onda vidjeti kako sve oružje šalju Ukrima.