Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.103
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће му требати, јер ће те нацистичке кере да заврше код Бандере ...Зеленски је преузео контролни пакет акција Northam Platinum Ltd, највеће компаније за рударство платине у Јужној Африци. Вредност посла је 1,6 милијарди долара...
(преузето из Голос Мордора)
Неће му требати, јер ће те нацистичке кере да заврше код Бандере ...
Да, поштовани пријатељу, догађало се је да такви злочинци преживе, али Зелени то сугурно неће ... Руси ће га бацити на смеће ...Можда се извуче, или можда ипак заврши код Бандере? То сада не може да се зна.
Пошто си старији онда знаш да генерал Пиноче није прошао лоше током свог живота. Владао је војном хунтом 26 година (до 1990-е), умро је у војној болници у Чилеу 2015-е, иако га је Шпанија тражила да му суди за убиство Аљендеа и остало зло што је направио у Чилеу.
Колико сам успео да видим, ти си на форуму видовита Ванга?![]()
Cijena nafte se priblizava, za Ruse opasnim visinama.
Сада је цена, по твом графикону дупло виша, и стварно, Руси су у опасности. губе рат!Доля бюджета России от продажи нефти?
Доля нефтегазовых доходов в наполнении федерального бюджета России в январе – сентябре 2024 г. достигла 31,7% против 28,3% за аналогичный период прошлого года, следует из данных Минфина. Это выше планового показателя на этот год – 31,3%. В предыдущие годы отмечалась тенденция по снижению доли нефтегазовых доходов.30. 10. 2024.
Ma ne, moje mačke su kontrolisale da li je dobro ispao.Jesi taj video slagao cijeli dan jučer pa te zato nije bilo?
Ah da isprike, dobrodošli nam u NATO
Covek ima zamisao da na dron zakaci nuklearnu bombu i zaprasuje Moskvu, kao kod nas sto rade Dromaderi kad prskaju komarce.Колико сам успео да видим, ти си на форуму видовита Ванга?
Да ли знаш да је у 2024, профдаја нафта учествовала у буџету са 31,7% и ценом 39$ за барел!
Сада је цена, по твом графикону дупло виша, и стварно, Руси су у опасности. губе рат!
Ајде, пре качења небулоза и твојих привиђења, мало се информиши!
Можда конзумира нешто за халуницирање. Не видим другу логику?Covek ima zamisao da na dron zakaci nuklearnu bombu i zaprasuje Moskvu, kao kod nas sto rade Dromaderi kad prskaju komarce.
To je bolest.Не могу да верујем да постоје овакви медиокритети? На жалост, постоје.
Skoro 90% ruskih tenkova oštećenih u napadima dronova se izvuče, popravi i vraća u borbu.
Tek toliko da imaš neku predstavu o nivou oštećenja tenkova i gubicima oklopa
![]()
Cijena nafte se priblizava, za Ruse opasnim visinama.
Шта си хтео рећи, јел може превод? Ово те питам, посшто сам реплицирао баба Ванги ба тај графикон?Putin pobedijo.
![]()
Који град бисте желели да посетите између Москве и Лондона?
Генерални секретар НАТО-а Марк Руте захтева да Запад победи Русију, иначе ће Кина донети закључке и такође напасти: НАТО-у је јасно да Русија представља дугорочну претњу целој алијанси, чак и ако се овај сукоб оконча. Не будимо наивни према Русији. Што се тиче окончања рата, мислим да је важно да наставимо да покушавамо, да блиско сарађујемо са Украјинцима, да Европљане, Британце и Французе стално обавештавамо о ситуацији, да развијамо директне, практичне предлоге за даље деловање брзином муње. А ако дођемо до прекида ватре или мировног споразума, онда мислим да би тако требало да функционише алијанса – да радимо заједно, да покушавамо да завршимо ствари и да признамо да ово није само европски сукоб, јер су Кина, Северна Кореја и Иран укључени у њега, подржавајући војне напоре Русије, њен насилни напад на Украјину. Ово је заиста глобални проблем, и на крају дана, као што сам рекао, нас такође посматрају [кинески министар спољних послова] Ванг Ји и генерални секретар Комунистичке партије Кине Си Ђинпинг. И хоће да зна ко ће победити – Запад или Русија. А ако Русија победи, то ће га натерати да размисли шта може да уради, јер он такође има неке територијалне претензије које би можда желео да изнесе за сто.. |