Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako smo bili na strani poraženih ako je Hrvat postao predsjednik države u kojoj je i vama bio predsjednik? Pa mi smo zapravo pobijedili u tom ratu.
Ovo je rang tvoje rasprave, i u globalu, nemaš pojma i blamiraš se tu po forumu.
Nađi si nekog sugovornika koji će upijati te tvoje neutemeljene gluposti, možda neki pijanac u parku.
Ja više na tebe neću gubiti vrijeme.
ako nisu slagali cifreДа ли знаш да је у 2024, профдаја нафта учествовала у буџету са 31,7% и ценом 39$ за барел!
TI si se tu nesto zbunio. 39 $ smo imali zadnju put za vrijeme korone.Колико сам успео да видим, ти си на форуму видовита Ванга?
Да ли знаш да је у 2024, профдаја нафта учествовала у буџету са 31,7% и ценом 39$ за барел!
Сада је цена, по твом графикону дупло виша, и стварно, Руси су у опасности. губе рат!
Ајде, пре качења небулоза и твојих привиђења, мало се информиши!
Kad bi uzeo pecurke svanulo bi mu.Можда конзумира нешто за халуницирање. Не видим другу логику?
Хрватска и бивша Југа су слична прича као и Украјина, ево ти још једно питањце, да ли су Срби у Хрватској као констутивни народа који има свој језик и културу и традицију могли да имају референдум за одцепљење од Хрватске, као што је (наводно) имала Хрватска од Југославије, ајд полако и не брзај са одговором, ће чекамо колко треба.Ovo je doslovno isto što je i tvoj Slobo pričao prije rata u Hrvatskoj, pa svi znamo kako je to završilo.
Je da, Rusija nije Srbija niti je Ukrajina Hrvatska, ali pravda uvijek nađe pravi put.
I ne, ne mislim da zaslužuju referendum.. ako im ne odgovara živjeti u granicama države u kojima jesu, i ako im smeta odluka većine, onda se ili prilagodiš ili iseliš.
Kosovo nije za usporedbu. Kosovo i Srbija se u eventualno mogu usporediti sa Palestinom i Izraelom. Teroristi (KLA/ Hamas) izvedu napad, Srbija/ Izrael samelje i teroriste i sve ostale do temelja i krene s protjerivanjem.
Jedina razlika u cijeloj priči je što Srbija nažalost nije Izrael, barem ne na geopolitičkoj sceni.
I molim te mi nemoj krenut sad s brojkama poginulih civila, nadam se da si shvatio poantu.
Ako je Ukrajina nezakonito postala nezavisna nakon sprovedenog referenduma isto vazi i za ostalih 14 republika jer su se svi izjasnili za ocuvanje SSSR-a ili mozda gresim?Не залећи се, немаш појма! Украјина није одлучивала било шта. Све што је Украјина одлучила (народ) имаш у процентима са гласања на референдуму! Леонид Кравчук, који је донеоу одлуку мимо воље народа није избор Украјине. Зато не улази у дискусију о нечему што фундаментално не познајеш!
Само да додам, “Што се грбо роди, време не исправи” - овако је, још у 19. веку, народним језиком говорио наш врсни правник Валтазар Богишић, сматрајући да “што је с почетка незаконито, то временом самим законито не постаје”.
Управо је Украјина незаконито постала независна држава супротно вољи народа и сви даљњи потези су такође незаконити!
Пошто теби то није јасно, уздржи се од шупље демагогије!
У шта си гледао, кристалну куглу, пасуљ, шољицу...?TI si se tu nesto zbunio. 39 $ smo imali zadnju put za vrijeme korone.
По мнению главного экономиста "БКС Мир инвестиций" Ильи Федорова, нынешнее снижение цен на нефть для России некритично. Даже если будет меньше 60 долларов за баррель, средств на финансирование дефицита бюджета хватит надолго. "Если цена на нефть будет в среднем 55 долларов в течение двух лет, то денег однозначно хватит", - считает он.