Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 19.994
Ukrajinski F16 uništili strateški važan most na reci Konka u trenutku kada su prolazile kolone ruskih vojnih vozila
Putin hitno evakuisan !
Putin hitno evakuisan !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rat su dobili Rusi uz malu pomoc saveznikaRat su dobili saveznici ukljucujuci i Ruse, napori svakog od nji su bili odlucujuci, nigde nisam nikada rekao da su samo zpadnjaci zasluzni za poraz nacista i fasista.
Veliki i mali puz trce maraton.Puna su ti usta Rusa, zaboravljas i Minhenski sporazum i Visijevsku Francusku, uzdrzanost USA sve do decembra 1941...Batali ovu temu i reci nam sta se trenutno desava na ukrajinskom frontu...
Veliki i mali puz trce maraton.Puna su ti usta Rusa, zaboravljas i Minhenski sporazum i Visijevsku Francusku, uzdrzanost USA sve do decembra 1941...Batali ovu temu i reci nam sta se trenutno desava na ukrajinskom frontu...
Nije mu uspeo naum ali je bar pokusao, kao u svakom drugom ratu mnogo je pokusaja uspesnih i neuspesnih.To je priča od juče
Do juče je bila:
“We entered the Kursk region to later exchange it.”
-Zelensky
Cenim to šta pratiš i menjaš narative u skladu sa Zelenkom
![]()
Nisam se ja setio, kosku je bacio Brat Sebin i pobegao.Kako ukropi krenu da puše na frontu tako se Đura seti drugog svetskog i krene da revidira![]()
NetacnoТи ниси знао да се украјина обавезала на неутралност када је постала независна? Ничим изазвана. Тачно тако. Да ли је то изигравање или није ти одлучи, Пици.
Pomoć Rusima je bila veća od pomoći Ukrajini danasRat su dobili Rusi uz malu pomoc saveznika
Zato u Australiji jaja odose sa pet na vise od sedam dolara za tuce, nekada prepuni rafovi sada poluprazni a nekada i prazni mamu im kapitalisticku.Nesto mi se jela danas jaja i reko da isprzim malo,padose mi napamet "jadni"ameri ni jaja nece da im da niko
Pogledajte prilog 1698861

Nuzda menja pravila i zakone, uostalom tu se govori o njihovoj NAMERI da postanu neutralni a ne OBAVEZI."The 1991 Declaration of State Sovereignty of Ukraine, adopted on July 16, 1990, addressed neutrality. It was a key document that laid the groundwork for Ukraine’s independence from the Soviet Union.
The crucial point in the declaration was Article IX (External and Internal Security), which stated: "The Ukrainian SSR solemnly declares its intention of becoming a permanently neutral state that does not participate in military blocs and adheres to three non-nuclear principles: not to accept, produce, or acquire nuclear weapons."
Ti si brate pijacna tracara, nikako bot taj nivo jos nisi dostigao.Isti BOT kanal koji nam donosi pricu o kradji ves masina i WC solja...
...sada BOTuje pricom o pogibiji dece koja, eto, idu u teatre, bas u ratom zahvacenim podrucjima...
A prenosi je BOT Mstislav koji veruje da termo elektrana moze da se rasklopi u delove, prenese i ponono sklopi...
Sve to zna i moze, ali BOT Mstislav ne moze da citira, linkuje i pokaze...
...na osnovu cega sam ja KremljoBOT?

Prisutni u pozoristu to nece nikada zaboraviti za razliku od tebe.Што си се толико везао за први дан рата, зар сада нема ништа што би постирао. Микославе?
Redza pravo u celo, ebes Sudzu, trice i kucine.
Ne zelite da se secate prvih dana slavne trodnevne svo. Bas se pitam zasto.![]()
Prisutni u pozoristu to nece nikada zaboraviti za razliku od tebe.
Nuzda menja pravila i zakone, uostalom tu se govori o njihovoj NAMERI da postanu neutralni a ne OBAVEZI.
Vrati se ti lepo u Srbiju,ovde ima svega.Zato u Australiji jaja odose sa pet na vise od sedam dolara za tuce, nekada prepuni rafovi sada poluprazni a nekada i prazni mamu im kapitalisticku.![]()
Nuzda menja pravila i zakone