Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti nisi znala da je Ukrajina članica UN-a?
Ukrajina se odrekla svojeg nuklearnog arsenala kao zalog svoje suverenosti i nezavisnosti.
Rusi su to izigrali, započeli ničim izazvani agresiju.
Ukrajinci su se tada obavezali na neutralnost, a onda su rešili da idu u NATO i taj dogovor iz 1994. je tog trenutka prestao da važi.

Dosta kmečanja, tražili su i dobili.

Eh ze je bas...
Zelenski: Putin laže o situaciji u Kurskoj oblasti
Da da...u stvari nece da prizna da li ce uci 30 ili 60 km u sumski region da naprave bezbednosni pojas.
Situacija u kursku jutros
20250316_190152.jpg

Gle... ovaj jadnicak i dalje gura ovu pricu...
Koja je to tuga i ocajanje...

A to je odavno dospelo na listu 6d sahista:
Pa, otkud ves masine u Ukrajini?
Ako u Rusiji nema ves masina, otkud onda ves masine u Ukrajini koja je jos jadnija i bednija od Rusije?!
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-31.994582/post-48630178
A sta drugo ocekivati od onoga kome Der Lajen proda pricu o rasklapanju termo elektrana u delove i prebacivanje u drugu zemlju pa tamo ponovno sklapanje...

Alo, majstore?
Majstor na srafciger i specijalista za rasklapanje termo elektrana...

Gde su citati i linkovi za ovo?
usaglasi stavove sa ostalim kremljiboto kolegama
Na osnovu cega sam ja KremljoBOT?

Poslednja izmena:
Макрон и Стармер се праве глупи. Стално им се говори да мировњаци морају бити из држава које нису чланице НАТО-а. Не, послаћемо десетине хиљада – само изложите – желите да пружите војну помоћ неонацистима у Кијеву.
То значи рат са НАТО-ом. Консултујте се са Трампом, олоши.

Ti nisi znala da je Ukrajina članica UN-a?
Ukrajina se odrekla svojeg nuklearnog arsenala kao zalog svoje suverenosti i nezavisnosti.
Rusi su to izigrali, započeli ničim izazvani agresiju.

"The 1991 Declaration of State Sovereignty of Ukraine, adopted on July 16, 1990, addressed neutrality. It was a key document that laid the groundwork for Ukraine’s independence from the Soviet Union.

The crucial point in the declaration was Article IX (External and Internal Security), which stated: "The Ukrainian SSR solemnly declares its intention of becoming a permanently neutral state that does not participate in military blocs and adheres to three non-nuclear principles: not to accept, produce, or acquire nuclear weapons."

UkraineWarVideoReport
Isti BOT kanal koji nam donosi pricu o kradji ves masina i WC solja...
UkraineWarVideoReport
...sada BOTuje pricom o pogibiji dece koja, eto, idu u teatre, bas u ratom zahvacenim podrucjima...

A prenosi je BOT Mstislav koji veruje da termo elektrana moze da se rasklopi u delove, prenese i ponono sklopi...

Sve to zna i moze, ali BOT Mstislav ne moze da citira, linkuje i pokaze...
...na osnovu cega sam ja KremljoBOT?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back