Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.721
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kiselo se smiješ
Nije vam nimalo lako ovih dana
![]()
U Minhenu su Sjedinjene Države ponudile Zelenskom da potpiše dokument kojim bi Vašington dobio pravo na 50 odsto budućih resursa Ukrajine, ali je on odbio, - The Vashington Post.
Pročitao sam tekst Sporazuma o ukrajinskim mineralima retkih zemalja koji su predložile SAD, ali „tamo nisam našao ništa o bezbednosnim garancijama za Ukrajinu”, dodao je ukrajinski lider i napomenuo da nije spreman da „potpiše sve” iz tog sporazuma, ali da je spreman da o tome razgovara. - Zelenko
![]()
Е да се једном сложим и са тобом.Znaci Ukrajina suverenija od Srbije u kojoj su Tramponja i zetika nacionalni heroji koji bi da zidaju kulu u srcu Beograda.
Odlicno.Tramp je klovn.
Ko kaže da Srbija ima i S od suvereniteta?Znaci Ukrajina suverenija od Srbije u kojoj su Tramponja i zetika nacionalni heroji koji bi da zidaju kulu u srcu Beograda.
American troops in Europe are not ‘forever,’ US defense chief Hegseth warns
Ako kaze da je Tramp klovn, onda verovatno HegsetuКоме ли се смеје, мени или Хегсету, шта мислите?
Ово твоје јесте повезано, док сам узрок рата и да ли је праведан или није и да ли се праведно и по ратном праву води, и да ли је то нормално или ненормално подржавати праведан рат и ратно право, е то није повезано.To jeste logički povezano sa ratom u Ukrajini.
Rat u Ukrajini je u suštini sukob vrednosti. Zapadne vrednosti vs Putinove vrednosti.
Ljudska prava su najvažnija stvar za normalne ljude.
Даче Вухледара.Doce Rusi 100%. Samo da osvoje dace Casiv Jara.![]()
Doce Rusi 100%. Samo da osvoje dace Casiv Jara.![]()
Зашто би освајали било шта када им Америка даје све. На тацни, што би Срби рекли.
Rat u Ukrajini je u suštini sukob između zapadnih vrednosti i Putinovih vrednosti. Ti nisi dokazao da normalni ljudi podržavaju Putina.Ово твоје јесте повезано, док сам узрок рата и да ли је праведан или није и да ли се праведно и по ратном праву води, и да ли је то нормално или ненормално подржавати праведан рат и ратно право, е то није повезано.
Ово твоје је секундарна и споредна ствар, прво ово првостепено око праведности и ратног права мораш да докажеш ко је ту нормалан или ненормалан, ово друго је другостепено и може да се разматра посебно, осим ако не докажеш да је ово другостепено повезано са првостепеним узроцима и вођењу рата. Мислим да ти за то треба скоро и нека рецензија , па полако ће те чекамо.![]()
Ljudska prava su definisana u Univerzalnoj deklaraciji o ljudskim pravimaТреба да дефинишеш људска права, па онда тек да то повежеш да је људима најважнија ствар, има ту још доста разни питања, ти крени па ћемо ми да ти полако постављамо разна питањца.
![]()