Rat u Ukrajini (37)

Da li očekujete kraj rata tokom 2025. godine?

• Ukupno glasova
    118
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam. U Rusiji je ovakav cirkus zakonom zabranjen.

Štite se dječja prava, štite se ljudska pravo, dostojanstvo na mirno odrastanje.

To što ti to ne možeš percipirati, do tebe je.

Nisi dokazala da se ljudska prava više poštuju u Rusiji nego u Norveškoj, Danskoj, Finskoj, Holandiji, Belgiji, Austriji, Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji

Ako pogledas situaciju na pocetku ruske agresije 2022ge i danas primetices da

rusi su tada bili na 10 kilometara od centra kijeva i kontrolisali 45% ukrajine - danas ih nema ni blizu kijeva a kontrolisu 27% ukrajine

rusi su 2022ge imali ratnu flotu koja je kontrolisala crno more - tu flotu su im ukrajinci potopili

rusi su 2022ge imali celosnu kontrolu svoje teritorije - danas su im ukrajinci u kurskoj oblasti a vaki dan rojevi ukrajinskih dronova prodire i 2000 km duboko u rusku teritoriju

2022 ge je putin bio strah i trepet u svetu, danas mu slike stoje po policjskim postajama sirom sveta na poternicama

tako da rusi treba doooobro da zapnu da se vrate na 2022gu i onda polako da produze
Ti tu priču forsiraš ovde stalno,znam to.Takođe živiš u zapadnom imaginarijumu da ste nepobedivi,nedodirljivi i posebni( Boreljova cvetna bašta,kako je jednom prilikom izjavio),a niste.Bilo je sve manje više ovako kao što si napisao ali sada vidimo da dolazi kraj.Ukrajinci su,a samim tim i vi sa zapada koji finansirate i podržavate ovo ludilo tamo,već odavno počeli da primenjuju terorističke metode,što nije dobro,ali drugačije ne mogu jer su na frontu slabiji od Rusije,što se da videti svakodnevno.Sada su počeli da gađaju i sarkofag na Černobiljskoj elektrani za šta ih treba eliminisati bez milosti,jer time ugrožavaju sve nas.Osim suludog upada u jedan mali,sasvim mali deo Kurske oblasti gde uzalud i svakodnevno ginu,ništa naročito nisam video na vojničkom planu.Sve ostalo je nekako kurv..nski i nekako na daljinu,po rafinerijama i civilima,ubijanja bezveze.Što se njega tiče,baš mu teško pada što ne ide po zapadu,doći će,čekaj,ima da pošalju avion po njega,strpi se samo.Ja odavno gledam samo ukrajinske(samim tim i zapadne) poraze na frontu,a ti mi pričaš priče ovde.Pogledaj mapu fronta i nabroj naselja koja su Ukrajinci uzeli od Rusa.

• Haha
Reactions: PA8
20250214_182454.jpg

Nisi izneo niti jedan jedini argument, ja jesam.
Ti si postavio ovo https://forum.krstarica.com/attachments/1684941/
Nakon toga ja sam te pitao "Koliko je ljudi uhapšeno u Rusiji i Velikoj Britaniji jer su politički protivnici?". Ti si na to odgovorio "Momak spusti se na zemlju, nisi ti ovde ni tužilac ni sudija da nas ispituješ i postrojavaš". Eto šta se dešava kada neko argumentima razvali Putinove fanove.
Tragikomični ste, prihvatite poraz i terajte dalje.
Vi ste luzeri.

Normalni ljudi podržavaju zemlje koje najviše poštuju ljudska prava. Da li se ljudska prava više poštuju u Rusiji nego u Norveškoj, Danskoj, Finskoj, Holandiji, Belgiji, Austriji, Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji?
То ти није логички повезано са ратом у Украјини, причамо зашто је почео рат и ко води праведни рат или Украјина или Русија, и са те стране се посматра ко је нормалан :hvala: или ненормалан :tease:и ко подржава Украјину или Русију у њиховом праведном и законском рату.

И, шта ти значи појам поштовања људских права, и како то повезујеш са нормалности или ненормалности.

То ти није логички повезано са ратом у Украјини,
To jeste logički povezano sa ratom u Ukrajini.
причамо зашто је почео рат и ко води праведни рат или Украјина или Русија, и са те стране се посматра ко је нормалан :hvala: или ненормалан :tease:и ко подржава Украјину или Русију у њиховом праведном и законском рату.
Rat u Ukrajini je u suštini sukob vrednosti. Zapadne vrednosti vs Putinove vrednosti.
И, шта ти значи појам поштовања људских права, и како то повезујеш са нормалности или ненормалности.
Ljudska prava su najvažnija stvar za normalne ljude.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back