ma jok. ne bi to rusiNe razumem šta si hteo da mi kažeš?Aludiraš li i ti da Rusija ucenjuje energentima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jok. ne bi to rusiNe razumem šta si hteo da mi kažeš?Aludiraš li i ti da Rusija ucenjuje energentima?
Ne moraš biti vidovit da znaš šta traže za sebe.Toliko puta su to već izjavili da mi je neshvatljivo da nisi čuo za to.Traže nedeljivu bezbednost i poštovanje svih država jednako,bez izuzetka.Zapadna politika je kao što znamo ekspanzionistička.Uzeli mustru od Debelog Kima i vec rade na tome.![]()
Ne trtljaj.Да, али није довољно да само своје непријатеље прогласиш агресорима, а себе ослободиоцем.
Јер, шта агресор а шта ослободилац цени се објективним, а не субјективним критеријумима.
bla blaДа, али није довољно да само своје непријатеље прогласиш агресорима, а себе ослободиоцем.
Јер, шта агресор а шта ослободилац цени се објективним, а не субјективним критеријумима.
Nećeš o američkim "humanitarnim akcijama" i njihovoj odbrani nacionalnih interesa u zemljama koje su udaljene hiljadama kilometara od njih po celom svetu?Vau, koji pesnicki narativ, 'otima im zemlju', jeste li to pokupili od Matije Beckovica?
Sta to uopste znaci, zemlja je vlasnistvo neke FSB diktatorske bande na vlasti, a ne ljudi koji tamo zive?
Vau, daj jos vise tih Matija Beckovic-izama.
Misliš na Srbiju?Не треба тако,
већ,
никада не нападати суверену и независну земљу и отимати територије.
Potrazice bogatijeg hegemona sadasnji ne moze ni da ih ugreje.Ne razumem šta si hteo da mi kažeš?Aludiraš li i ti da Rusija ucenjuje energentima?
Jos kada bih im verovao.Ne moraš biti vidovit da znaš šta traže za sebe.Toliko puta su to već izjavili da mi je neshvatljivo da nisi čuo za to.Traže nedeljivu bezbednost i poštovanje svih država jednako,bez izuzetka.Zapadna politika je kao što znamo ekspanzionistička.
Hajde mi daj jedan primer,na koji način su to Rusi bilo koga ucenjivali energentima?ma jok. ne bi to rusi
Mogao bi, kao moderator, da povremeno pratis prepisku, pre nego sto nesto prokomentarises. Kako stalno, horski, tvrdite da su Rusi lazovi, a Putin najbolji primer toga, upitah cenjenog Frtajlera zasto je verovao kada je ovaj rekao da nece napasti Ukrajinu i po kom kriterijumu Rusima, cas verujete, cas ne verujete. Naravno, konkretan odgovor nisam dobila. Posto si prokomentarisao moj post, mozda ti, kao iskusan i "nedvojbeno" nepristrasan posmatrac, mozes da mi das odgovor?Putin je do dan pred napada tvrdio da neće napadati.
Ali to je bila laž.
Primeni ovo sto si napisao.а, али није довољно да само своје непријатеље прогласиш агресорима, а себе ослободиоцем.
Ne, ne zelim nista da ti kazem o lokalnim koljacima i diktatorima u tim drzavama, koji su klali svoj narod, pa se sukobili sa Amerima.Nećeš o američkim "humanitarnim akcijama" i njihovoj odbrani nacionalnih interesa u zemljama koje su udaljene hiljadama kilometara od njih po celom svetu?
Pored medjunarodnog prava ignorisana je uloga Rusije u Savetu bezbednosti to je ono sto najvise boli putinofile onda, danas, i sutra, ostale clanice SB inace nisu imali nista protiv bombardovanja i degradacije Rusije.Па требало би да се варају они који су прекршили међунардно право и сва своја документа, а не ја који констатујем чињенично стање.
Ja ne znam odakle dobijaju energente,kojim rutama?Jel ide preko Ukrajine ili drugim putem?Potrazice bogatijeg hegemona sadasnji ne moze ni da ih ugreje.![]()
Прво да се доврши зимско, плугом превртачомUkrajina treba da predje na prolecno oranje.
Izmedju ostalog, i na Srbiju.Misliš na Srbiju?
Ostade Rusima Kurahovo sanak pusti1047 dan, przenje dignuto na drasticno veci nivo u Kurskoj oblasti.![]()
Sve što je zapad na čelu sa USA od ww2 do dana današnjeg činio je išlo na štetu Rusije.Sve.Samim raspadom Varšavskog pakta je nestala potreba za "odbrambenim" savezom (nato)kako vole da ga nazivaju na zapadu,a i operacije koje je zapad izvodio po svetu su u suštini išle samo njima na ruku i slabo su se ticale svetskog mira i stabilizacije na terenu,da bi došli do toga da je taj isti "odbrambeni" savez napao i bivšu nam državu zvanu SRJ,pod izgovorom zaštite šiptara na delu suverene države,koja nije napala ni jednu članicu tog istog "odbrambenog" saveza.Širenje istog tog saveza i oni cinični osmesi pre i za vreme Minhenske konferencije 2007,kao i odbijanje zapadnih država da tretiraju sve ostale države kao sebi ravne,i da vode računa i o tuđim interesima nas je i dovela do ovoga što imamo danas.Jos kada bih im verovao.
Trebao bi na primer,da nas prosvetliš odakle zapadu pravo da se gura svuda a nepozvan, i da nam daš neki dokaz za svoju tvrdnju o lokalcima.Ne, ne zelim nista da ti kazem o lokalnim koljacima i diktatorima u tim drzavama, koji su klali svoj narod, pa se sukobili sa Amerima.
Ovo nije agresija Rusije na Ukrajinu(jer u Ukrajinu još nisu ušli/Kirovska i Dnjepropetrovska oblast ti čine Ukrajinu)nego zapada na Rusiju a na istorijskim ruskim zemljama.Izmedju ostalog, i na Srbiju.
I na sve ostale zemlje, zrtve agresije, uzimajuci u obzir i trenutni rat.