Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.573
ти ћеш некога да истерашDa, eto i Putin je na zimu pre 3 godine sanjao da će za nekoliko dana okupirati celu Ukrajinu. Ništa od toga.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ти ћеш некога да истерашDa, eto i Putin je na zimu pre 3 godine sanjao da će za nekoliko dana okupirati celu Ukrajinu. Ništa od toga.
Ne znam jel istina, ali njegovo pravo je ako je tako odlučio.Ako je istina rekao je da se neće više kandidovati.
Ne pratiš baš šta se zbiva, jel?Kako se bori a blizu je kapitulacije.
Ne čitam novine,samo slušam live iz terena ili live izjave: Lavrova, Putina, Medvedeva pa i Zelenskog.Ne pratiš baš šta se zbiva, jel?
Milion FPV dronova su Ukri proizveli ove godine, više od planiranog. Iduće planiraju 4 miliona. Znaš li koliko je to uništenih okupatora? Mnogo, onako okvirno.
Evo nama stručnjaka za ukrajinski Ustav kojo zna da je Zelenskom istekao mamdat i da je nelegalan, iako je država u ratnom stanju i izbori na okupiranim područjima su neprovedivi.ти ћеш некога да истерашЗеленски није председник ничега јер му је истекао мандат, та украјина постоји 100 година а Кијев је мајка градова руских, од књага Олега, овај новчић доле је издала народна банка украјине, да непомињем како су настајали остали градови на тлу данашње украјине
Pogledajte prilog 1666396
Svaka tebi čast na tako optimističnom stavu, pametniji si pa vjerujem i u pravu više od mene.@Lancet prema tome mirno spavaj,ne odlučuje jedna osoba samo u vezi lansiranja bilo kakve rakete pa ni nuklearne.
Pazi, Zelenskij je bio komedijaš, khurcosvirač po klaviru i šaljivđžija.Ne čitam novine,samo slušam live iz terena ili live izjave: Lavrova, Putina, Medvedeva pa i Zelenskog.
U očima Zelenskog se vidi jasno strah.
A to što je Janukovič neustavno smjenjen ti nije bilo kršenje ukrajinskog ustava?Evo nama stručnjaka za ukrajinski Ustav kojo zna da je Zelenskom istekao mamdat i da je nelegalan, iako je država u ratnom stanju i izbori na okupiranim područjima su neprovedivi.
Nije te nimalo sramota blamirati se toliko jeftino?
Ronald Reagan je bio takodjer glumac koji je bacio Sovjetski Savez na koljena. A sada ce glumac Zelenski biti taj koji ce Rusku Federaciju baciti na koljena,
Jeste.A to što je Janukovič neustavno smjenjen ti nije bilo kršenje ukrajinskog ustava?
Nije ga bacio na koljena nego uništio.Ronald Reagan je bio takodjer glumac koji je bacio Sovjetski Savez na koljena. A sada ce glumac Zelenski biti taj koji ce Rusku Federaciju baciti na koljena,
Ja nisam.Svaka tebi čast na tako optimističnom stavu, pametniji si pa vjerujem i u pravu više od mene.
Zabrinut sam od kako sam gledao ovo obraćanje. Više za generacije koje dolaze ili su tek došle nego za sebe.
Ne, to znači da su nakon kršenja ukrajinskog ustava regioni imali pravo da se otcjepe. Kao i Republika Krim.Jeste.
Kao što je i Sloba nelegalno maknut.
Znači li ti da je danas Vučić neustavan predsjednik?
A kako?Ronald Reagan je bio takodjer glumac koji je bacio Sovjetski Savez na koljena. A sada ce glumac Zelenski biti taj koji ce Rusku Federaciju baciti na koljena,
Hahahaha, ma da, a to je po ustavu pa zato imaju pravo?Ne, to znači da su nakon kršenja ukrajinakog ustava regioni imali pravo da se otcjepe. Kao i Republika Krim.
Demilitarizacija Rusije koja ce voditi do sirenja untarnjih nemira u Rusiji sto ce u konacnici dovesti do gradjanskog rata i raspada drzaveA kako?
Siguran si.Demilitarizacija Rusije koja ce voditi do sirenja untarnjih nemira u Rusiji sto ce u konacnici dovesti do gradjanskog rata i raspada drzave
Kojem ustavu? Nemaš se ti šta pozivati na ukrajinski ustav kada je jednom srušen.Hahahaha, ma da, a to je po ustavu pa zato imaju pravo?
Nije Zelenskij maknuo izdajicu Janukoviča. Zelenskij je izabran na legitomnim i legalnim izborima.
Da rekao je da će se braniti,ali ni u jednom trenutku nije rekao da će stisnutiSvaka tebi čast na tako optimističnom stavu, pametniji si pa vjerujem i u pravu više od mene.
Zabrinut sam od kako sam gledao ovo obraćanje. Više za generacije koje dolaze ili su tek došle nego za sebe.
ево твитер ратника из кроацијеEvo nama stručnjaka za ukrajinski Ustav kojo zna da je Zelenskom istekao mamdat i da je nelegalan, iako je država u ratnom stanju i izbori na okupiranim područjima su neprovedivi.
Nije te nimalo sramota blamirati se toliko jeftino?
2014. je Rusija napala Ukrajinu.Hoces onda ti da zaustavis ove umesto Rusa?
Evo gledaš kako.A kako?