Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.324
Ukrajinskom. Ukrjainac je.на ком језику![]()
Evo pa nauči:
Hvala molim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrajinskom. Ukrjainac je.на ком језику![]()
Ne radi se o mišljenjuima nego o principima. Ne može jedno biti revolucija a drugo agresija nikako.Točno, ja imam svoje izdvojeno seosko mišljanje, a to je da okupatora treba uništavati bilo kako, bilo kada i bilo gdje.
Tvoje mišljenje je različito od mojeg, sve 5.
Znači nemaš problema s priznavanjem Kosova ako održe referendum?Problem je u tvojoj glavi, onda se ne radi o napadu na drugu državu jer su se regioni revolucijom odvojili i referendumima pripojili Rusiji.
hmmm, a kada je i kako to napala ukrajinu.na referendumu dok je jos trajao ilegalni puc , uz pomoc zapada i us(rA, stanovnici u 4 oblasti i jos i posebna republika u ukrajini su organizovali u skladu sa ustavom ukrajine da2014. je Rusija napala Ukrajinu.
Onda je i 5. okrobra Srbija prestala da postoji. Ihaaaaj!Ne može biti govora o okupaciji jer su se regioni referendumom odvojili.
Kao što si ti pisao "Jugoslavija je prestala da postoji" pa si time pravdao otcjepljenje republika tako se i Ukrajina raspala jer je prekršen državni pravni akt. Najveći državni pravni akt - ustav.
Može. Rusija je pripojila okupirane teritorije u sastav Rusije.Ne radi se o mišljenjuima nego o principima. Ne može jedno biti revolucija a drugo agresija nikako.
Ne može referendum naknadno.Znači nemaš problema s priznavanjem Kosova ako održe referendum?
A je li prekršen ustav Srbije 5. oktobra?Onda je i 5. okrobra Srbija prestala da postoji. Ihaaaaj!![]()
Ne, lažeš. Ako su proveli referendume onda nisu okupirani.Može. Rusija je pripojila okupirane teritorije u sastav Rusije.
(tj htjela bi to, ali Putin vrlo jasno govori da Krim nije Rusija, doduše indirektno.)
Ukrajina ne planira okupirati Rusiju, nego se obraniti od ruske agresije.@Frtajler da bi Ukrajina pobedila Rusiju moraju imati više oružja,i rakete dugog dometa koji mogu iz Ukrajine pogoditi bila šta značajno u Moskvi.
Sa dometom od 300km sigurno neće pobediti Rusiju.
A to se neće desiti.Ukrajina ne planira okupirati Rusiju, nego se obraniti od ruske agresije.
Pobijedit će Rusiju onda kada ruski gubici postanu neprihvatljivi.
он је јеверј из украјине а ти не пишеш украјински, дакле на српском и на твом хрватском је зеленски / zelenskiUkrajinskom. Ukrjainac je.
Evo pa nauči:
Hvala molim
Aha, i ti bi priznao Kosovo samo da provedu referendum, jel tako?Ne, lažeš. Ako su proveli referendume onda nisu okupirani.
Pa već sam ti objasnio da ne može naknadno da se provodi referendum.Aha, i ti bi priznao Kosovo samo da provedu referendum, jel tako?
Samo reci da, da se ne foliraš više.
A šta misliš gdje će do kraja ove godine završiti 4 miliona ukrajinskih dronova, ma čijim glavama?A to se neće desiti.
Evo slažemo se da je Kosovo dio Srbije.Pa već sam ti objasnio da ne može naknadno da se provodi referendum.
Osim toga Srbija bi trebalo da prekrši ustav da bi Kosovo došlo u poziciju da održava referendum.
Ne znam zašto se ovde baviš pravom kao amater kada su ti koze specijalnost?
Ne može da provede referendum. Niko nije kao u Ukrajini prekršio državni ustav.Evo slažemo se da je Kosovo dio Srbije.
Pa neka provedu referendum.
Priznao bi ga?
Zašto na Kosovu ne može referendum, a u Donbasu može?Ne može da provede referendum. Niko nije kao u Ukrajini prekršio državni ustav.
Videli smo kako rukuju sa dronovima.A šta misliš gdje će do kraja ove godine završiti 4 miliona ukrajinskih dronova, ma čijim glavama?
Nije trebala Rusija dobiti po piksi ni u Siriji, pa jest.
Zato što je u Donbasu prekršen državni ustav neustavnom smjenom Janukoviča.Zašto na Kosovu ne može referendum, a u Donbasu može?