kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.484
Buraz, tvoje selo je onda vece od Rumunije....Rumunija ima 80 kvadratnih kilometara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Buraz, tvoje selo je onda vece od Rumunije....Rumunija ima 80 kvadratnih kilometara.
Hoces onda ti da zaustavis ove umesto Rusa?Dovoljno će biti da se povuče u svoju Rusiju.
Beočin ima 186kvadratnih kilometara površine.Buraz, tvoje selo je onda vece od Rumunije....
Pa to ti kazem, Beocin je kao dve Rumunije po tvom proracunu? I jos 26 kvadratnih kilometara preko..Beočin ima 186kvadratnih kilometara površine.
Ispravio sam grešku Rumunija ima 238.391 kvadratnih kilometara.Pa to ti kazem, Beocin je kao dve Rumunije po tvom proracunu? I jos 26 kvadratnih kilometara preko..
Ma pusti zapad, oni samo vrse propagandu, gledaj ti Sputnjik i Informer....Ali Putin neće gađati Rumuniju,kako je sam rekao to Zapad preti svima kako će kao Rusija gađati zemlje gde ima NATO sedišta.
Ali, stvarno je to rekao.
Ima i dokaz da posle njegove posete paraplegičari lete.
Ne mobilnom - slike...i SMS poruke nepokretnih koji mu zahvaljuju šta opet hodaju
Ima čovek priče, kao i svi džezeri sa foruma
Da, eto i Putin je na zimu pre 3 godine sanjao da će za nekoliko dana okupirati celu Ukrajinu. Ništa od toga.Nije zabranjeno sanjati, samo nastavi, upravo traje zimski san
Zelenski je predsednik Ukrajine i on pripada tamo. Neki uljezi koji su upali u Ukrajinu treba da budu iz nje isterani. To što ih ti voliš ne menja stvar.Zelenskog treba isterati iz Ukrajine.
Jel vidiš šta Zelenski radi.Zelenski je predsednik Ukrajine i on pripada tamo. Neki uljezi koji su upali u Ukrajinu treba da budu iz nje isterani. To što ih ti voliš ne menja stvar.
O tome odlučuju Ukrajinci, a ne Rusi i filoputinčad.Zelenskog treba isterati iz Ukrajine.
Vidim.Jel vidiš šta Zelenski radi.
Ako je istina rekao je da se neće više kandidovati.O tome odlučuju Ukrajinci, a ne Rusi i filoputinčad.
Tako da ne bi išlo.
Kako se bori a blizu je kapitulacije.Vidim.
Bori se za svoju državu i svoj narod protiv okupatora.
Da, znam, nepojmljivo ti je to.