Bokisha011
Aktivan član
- Poruka
- 1.468
Tužno ako je ovo tvoj maksimum.Ovo je otprilike tvoj maksimum.Nisi mi odgovorio.
Nema ja šta tebi da odgovaram, nisam na saslušanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tužno ako je ovo tvoj maksimum.Ovo je otprilike tvoj maksimum.Nisi mi odgovorio.
Ma to su pticeЈош један видео са рупама на Embraer 190 који се срушио у Актау.
На снимку се види много празнина и рупа на перају и стабилизатору срушеног авиона.
Према различитим изворима, лет „Азербејџан авиолиније“ променио је руту из једног разлога - због густе магле или, према другој верзији, због напада дроном на Чеченију. Упркос чињеници да пут од Бакуа до Грозног траје мање од пола сата, авион је био принуђен да скрене са првобитног курса. Прво је послат у Махачкалу, а затим у Актау. У тренутку катастрофе, авион је затражио принудно слетање.
Nisi,naravno.ALI bi bilo lepo,pošto diskutujemo da pratiš radnju,i da odgovoriš na pitanja,takođe i ja,pa da dođemo do nekog zaključka.Recimo,nisi napisao zašto Ukrajincima ne zameraš ubijanje ruskih civila u,Belgorodu na primer?To ti ne smeta?Tužno ako je ovo tvoj maksimum.
Nema ja šta tebi da odgovaram, nisam na saslušanju.
nisu to nacisti kako ih prepoznajemo ...to su cionistički nacisti koji su nakon rata pacovskim kanalima spašavali izuzetne ubermenšen ili ih primili u svoje redove kao prvog sekretara NATO pakta koji je radio uz hitlera u njegovom bunkeru...dovoljno se sjetiti pljeska u kanadskom parlamentu pripadniku SS galicija...pametnom dovoljnoOkupirani Slavjansk prekriven posterima Hitlerovog saučesnika Bandere!
Na natpisima širom grada stoji „Donbas čestita Stepanu Banderi” njegov rođendan, koji se u Ukrajini „praznuje” 1. januara.
Rusija je već jednom pobedila nacizam. Ponovo će to učiniti!
ако је тако зашто онда Укри умиру до задњега за тоSimbolično, terorist i ubojica Budanov pali svijeće ispod rabinovog govora o pobjedi nad Ruskom Federacijom, simbole pobjede u tami!
Ukrajinci su danas pali pod cioniste, cionisti kupuju zemlje Ukrajine i zabranjuju pravoslavlje!
Treba im zemlja - ali bez Ukrajinaca, treba im drugi Izrael!
Moguce,nije ni vazno,niko nece odgovaratiJesu Rusi skinuli putnicki avion?
Ma nema mjeseca da ne skinu greškom neku letjelicu, uglavnom svoje i to vojne...Jesu Rusi skinuli putnicki avion?
Ali će pogoršat odnosne sa Azerima...Moguce,nije ni vazno,niko nece odgovarati
i USD za Ruse. Odmah da te preduhitrim postoje samo dva značajna izvozna LNG terminala u Rusiji, na poluotoku Jamal te na Sahalinu. Dakle gubitak ovog izvoza plina ne mogu nadomjestiti preko brodova.za četiri dana nema više tranzita plina kroz ukrajinu...
Eno tresu se u Kremlju.Ali će pogoršat odnosne sa Azerima...
Sa druge strane granice je Dagestan, Čečenija i tako to, trebali bi se tresti.Eno tresu se u Kremlju.