Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Украјина предузима неконвенционалне мере да избегне енергетски колапс - Њујорк тајмс

➖„У Украјину се довози цела стара литванска електрана да би својим деловима обновила оштећену мрежу.
▪Изнајмили смо и плутајуће електране из Турске.
▪Кијев је затражио стално присуство представника УН на кључним трафостаницама, надајући се да ће то помоћи у спречавању руских удара“, пише лист.
▪Али званичници у Кијеву су признали да ове мере неће бити довољне да спрече нестанке струје и да Украјина можда неће бити спремна за озбиљнији пад температура у јануару.

Nisi,naravno.ALI bi bilo lepo,pošto diskutujemo da pratiš radnju,i da odgovoriš na pitanja,takođe i ja,pa da dođemo do nekog zaključka.Recimo,nisi napisao zašto Ukrajincima ne zameraš ubijanje ruskih civila u,Belgorodu na primer?To ti ne smeta?
Više puta sam pisao da mi to smeta kao i ubijanje civila u Palestini, Izraelu, Ukrajini, Siriji, Rusiji...itd.
Treba samo malo da pretražiš šta sam pisao.

Реприза већ виђене методе Путинове фарме тролова, понуда мноштва алтернативних сценарија, као код МХ17 (било их је десетак).
За сада два сценаруја из дупета: птице, боца кисеоника, ......
Хајде пусти машти на вољу и покажи иницијативу.
Не преписуј од других тролова, буди оригиналан.
Ne pišem ja tekstove jbm. miša.Čitam zvanične izvještaje , ne tviter objave pojedinaca.

Termin Novorusija se pojavljuje u javnim nastupima ruskih zvaničnika, šta do sada nije bio slučaj:rtfm:

We don't need empty talk about a truce in Ukraine. It's only necessary to pump her up with weapons. Residents of Crimea, Donbass and Novorossiya cannot, do not want and will not live under the rule of Nazi Ukraine.- Lavrov, Minister of Foreign Affairs of Russia.

Ne trebaju nam prazne priče o primirju u Ukrajini. Treba je samo napumpati oružjem. Stanovnici Krima, Donbasa i Novorosije ne mogu, ne žele i neće živeti pod vlašću nacističke Ukrajine.- Lavrov, ministar spoljnih poslova Rusije.

images
novorossiya.jpeg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back