Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.347
Rusija od 17 meleona kvadratnih kilometara ratuje za par hektara.nastavi da kmecis dok ti je ukrajina svakim satom sve manja![]()
Šta bi moglo poći po zlu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusija od 17 meleona kvadratnih kilometara ratuje za par hektara.nastavi da kmecis dok ti je ukrajina svakim satom sve manja![]()
Mitski termin, kotlić.
Kurahove u kotlicu, ostala jos industrijska zona.
Posle toga ide jos veci kotlic i prakticno izlazak iz Donjecka u Dnjeparsku oblast.
I pustio 1944-te.Jel to onaj kojeg je Hitler potrpao u zatvor
To je Rusija,ako nisi znao.Sa druge strane granice je Dagestan, Čečenija i tako to, trebali bi se tresti.
I sta je tu smesno.Mitski termin, kotlić.
Viđen samo na forumu
Par hektara i skoro 2 milke skrcanih Ukrajinaca,ovim tempom izaci ce na granice 1991.samo ovde na krstarici.Rusija od 17 meleona kvadratnih kilometara ratuje za par hektara.
Šta bi moglo poći po zlu?![]()
Bio je i Azerbajdžan pa više nije.To je Rusija,ako nisi znao.
Azerbejdzan nikad nije bio Rusija.Bio je i Azerbajdžan pa više nije.![]()
Više puta sam pisao da mi to smeta kao i ubijanje civila u Palestini, Izraelu, Ukrajini, Siriji, Rusiji...itd.Nisi,naravno.ALI bi bilo lepo,pošto diskutujemo da pratiš radnju,i da odgovoriš na pitanja,takođe i ja,pa da dođemo do nekog zaključka.Recimo,nisi napisao zašto Ukrajincima ne zameraš ubijanje ruskih civila u,Belgorodu na primer?To ti ne smeta?
Ne pišem ja tekstove jbm. miša.Čitam zvanične izvještaje , ne tviter objave pojedinaca.Реприза већ виђене методе Путинове фарме тролова, понуда мноштва алтернативних сценарија, као код МХ17 (било их је десетак).
За сада два сценаруја из дупета: птице, боца кисеоника, ......
Хајде пусти машти на вољу и покажи иницијативу.
Не преписуј од других тролова, буди оригиналан.
Hrvatu, ajde prestani frfljati o mitskim kotlićima. Front ne izgleda kao u crtiću.I sta je tu smesno.
Ajde da cujemo hrvat.
Sto ce da izginu svi tvoji natovci u tom kotlicu. Kao i u svim kotlicima do sada.
Dakle teroristički napad i to vas opet raduje.Ne znam, jel si ih ti primetio?
Bio je vazdusni napad dronovima na Grozni, u vreme leta tog aviona. Dejstvovala je ruska PVO.
Da ne pominjem koliko je retardirano od Rusa sto uopste dozvoljavaju letove u toj zoni odakle se vrse dejstva prema i iz Ukrajine.
Ruski wunderwaffe je ruski vojnik.Par hektara i skoro 2 milke skrcanih Ukrajinaca,ovim tempom izaci ce na granice 1991.samo ovde na krstarici.
Bio je, bio...Azerbejdzan nikad nije bio Rusija.
Šta je teroristički napad.Dakle teroristički napad i to vas opet raduje.
Ulovili Babarogu .Наши борци су с неба на земљу спустили украјински дрон бомбардер, а затим га евакуисали.
Ajde ne davi stvarima koje su neistinite.Bio, je bio...
Pao još jedan F-16 ?Šta je teroristički napad.
Da nije možda ruski terorizam u Ukrajini?
Vesele te teroristi?
Nacista je onaj za kog ti ovde kmecis ceo dan,zato i kmecis,ukrajina ce nestati a ti ces i dalje da filozofiras.Ruski wunderwaffe je ruski vojnik.
Nema te sile koja će ga zaustaviti, odlučan je izginuti u abnormalnoj količini samo da ne razočara Putina u njegovoj bolesnoj nacističkoj ideji.
Ta ko će sad pretraživati tvoje umotvorine.Više puta sam pisao da mi to smeta kao i ubijanje civila u Palestini, Izraelu, Ukrajini, Siriji, Rusiji...itd.
Treba samo malo da pretražiš šta sam pisao.
Zasto onda tako energicno podrzavas grupu koja j eizvela i teroristicke napade na nemacke gradjaneViše puta sam pisao da mi to smeta kao i ubijanje civila u Palestini, Izraelu, Ukrajini, Siriji, Rusiji...itd.
Treba samo malo da pretražiš šta sam pisao.