- Poruka
- 12.133
Slobodno mozes da se presaltas na indexSanjarenje je besplatno, produzi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodno mozes da se presaltas na indexSanjarenje je besplatno, produzi.
NAFO PRDNUO U CABARNe, Trump ce voditi malo agresivniju politiku, ali sve u skladu sa voljom americkog naroda da se Rusi kazne za rusenje sigurnosne arhitekture u europi.

Vrati se na index...Kremljoboti s Krste trube ima vise od pola godine da Chasiv Jar pada za dva tjedna.
Kolika ja vidim, ne vade ga Rusiji. Sad nakon sto su ih izbacili sa bliskog istoka, slijede Ukrajina, Moldavija, Gruzija, i onda Bjelorusija. .NAFO PRDNUO U CABAR
![]()
Ne znam ko sta vadi , znam samo da NAFO gubi od Rusije.Kolika ja vidim, ne vade ga Rusiji.
Broj mrtvih NATO-vojnika jos uvijek nula, ruska vojska vec nakon tri godine rata unistena. Svedska i Finska se pridruzile, a budzeti za obranu ce se povecati za nekioliko stotina milijardi $ godisnje, i vjerovatno ce skoro doseci 2 bilijuna $ godisnje.Ne znam ko sta vadi , znam samo da NAFO gubi od Rusije.
NAFO PRDNUO U CABAR
A ti svoje zakljucke baziras na komentarima "kremljobota"?Kremljoboti s Krste trube ima vise od pola godine da Chasiv Jar pada za dva tjedna.
Broj mrtvih NATO-vojnika jos uvijek nula, ruska vojska vec nakon tri godine rata unistena. Svedska i Finska se pridruzile, a budzeti za obranu ce se povecati na nekioliko stotina milijardi $ godisnje.
Hah, "sigurnosna arhitektura u Europi" !!!!....jest-jednako NATO-pakt !!!...Ne, Trump ce voditi malo agresivniju politiku, ali sve u skladu sa voljom americkog naroda da se Rusi kazne za rusenje sigurnosne arhitekture u europi.
Ako puzanje uz ogromne zrtve smatras napredovanjem, onda si u pravu.I tako unistena napreduje u Ukrajini, i tuce ih asovima![]()
Ako puzanje uz ogromne zrtve smatras napredovanjem, onda si u pravu.
Ali moja usporedba je bila u odnosu sa NATO-om cije vojske su do sada netaknute.
Овај положај је понирање и посада не успева да коригује понирање и преведе у слетање што би се могло тумачити да је постојао неки проблем техничке природе или са посадом. Свакако није за ликовање.Kazu da je oko 20 ljudi prezivelo ovaj pad BRICS aviona
Obratite paznju na poniranje nosom na dole, tako se ne slece i ne spasava avion
Ako Rusi puze napred, to znaci da Ukrajinci puze unazad...ili ne puzeAko puzanje uz ogromne zrtve smatras napredovanjem, onda si u pravu.
Ali moja usporedba je bila u odnosu sa NATO-om cije vojske su do sada netaknute.
Uništavaju ukro dronove svojim vojnicima, niti jedan ukro dron nije ostao čitav nakon bliskog susreta s ruskim junakom.I tako unistena napreduje u Ukrajini, i tuce ih asovima![]()
A Rusi ratuju za teritorij, nemaju ga dovoljno?Ako Rusi puze napred, to znaci da Ukrajinci puze unazad...ili ne puze
Nego, gde se tebi žuri? Postoji neki rok koji si ti dao Rusima?
To ne igra ikakvu ulogu. Ja od kako sam na forumu uvijek napominjem da sam misljenja da ce se Rusi u jednom momentu sami povuci, kada dodje do raspada sustava. Nesto slicno kao i sa Asadovim vojnicima.Ako Rusi puze napred, to znaci da Ukrajinci puze unazad...ili ne puze
Nego, gde se tebi žuri? Postoji neki rok koji si ti dao Rusima?
Staljin nije bio zlocinac,to je anglo zapadna retorika.Staljin je jedan od najvećih zločinaca u istoriji čovečanstva ali razumiljivo je šo zaključio pakt sa Hitlerom.Sovjetski Savez bio pokazao je volju za zaključenje saveza sa VB i Fra ali su te zemlje u Moskvu poslale delegaije sastavljene od niskopozicioniranih ličnosti i način na koji su pregovarali oko ugovornih obaveza nije se dopao Sovjetima.Pored toga Poljska se otvoreno suprostavila tom savezu i jasno je saopštila da neće sarađivati sa Sovjetima čime bi zbog geografskog položaja Poljske u velikoj meri takav savez bio neefikasan .Pri takvom stanju stvari Sovjetima nije preostalo ništa drugo nego da odlože rat sa Hitlerom koga su se s razlogom plašili.U VB a posebno u Francuskoj među stanovništvom nije bilo rasploženja za rat.
To ne igra ikakvu ulogu. Ja od kako sam na forumu uvijek napominjem da sam misljenja da ce se Rusi u jednom momentu sami povuci, kada dodje do raspada sustava. Nesto slicno kao i sa Asadovim vojnicima.
280 000 mrtvih Rusa,milion i tristo hiljada mrtvih ukrajinaca.Ako puzanje uz ogromne zrtve smatras napredovanjem, onda si u pravu.
Zasto bi isli do Moskve?A sta nece Ukri odbaciti Ruse sve do Moskve? Sad ce sami otici?
Kaze Sputnjik.280 000 mrtvih Rusa,milion i tristo hiljada mrtvih ukrajinaca.
Ne smaraj vise glupostima.
Zasto bi isli do Moskve?
Broj mrtvih NATO-vojnika jos uvijek nula, ruska vojska vec nakon tri godine rata unistena. Svedska i Finska se pridruzile, a budzeti za obranu ce se povecati za nekioliko stotina milijardi $ godisnje, i vjerovatno ce skoro doseci 2 bilijuna $ godisnje.
Zasto bi bilo bruka? Kad sam ja rekao da su Ukrajinci mocni?Pa to je minimum neki za mocne Ukre, bar sudeci po tvojim komentarima kako im dobro ide. Sve manje bi bilo bruka.
Tko daje vise?Broj mrtvih i ranjenih NATO vojnika je skoro 2 miliona.
Crkavaju na kamaru.