Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.281
Pda, kao što je i Lada Niva najbolji terenac.Niko to nije napisao, no kalašnjikov je još uvek najbolja jurišna puška ...
Not.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pda, kao što je i Lada Niva najbolji terenac.Niko to nije napisao, no kalašnjikov je još uvek najbolja jurišna puška ...
Možda je najjeftinija i najbrojnija, nikako najbolja..Niko to nije napisao, no kalašnjikov je još uvek najbolja jurišna puška ...
лажна демокрација је тек нешто боља од тога.Svaka demokratska vlast je bolja od diktature i autokracije.
Diktatore jedino sila može skinuti sa vlasti.
Ubedljivo jeste i sa tim se sa tobom slažem ...Imam je i ne bih je zamenjao za ni jedan drugi auto ...Pda, kao što je i Lada Niva najbolji terenac.
Not.
Imas je na slici, inace od kad je Slovenija uvoznik russkog smecaUbedljivo jeste i sa tim se sa tobom slažem ...Imam je i ne bih je zamenjao za ni jedan drugi auto ...
Pogledajte prilog 1662309

17.-ti doktorat će biti o tome "zašto Rusi imaju sve najbolje a da to nitko ne želi"Imas je na slici, inace od kad je Slovenija uvoznik russkog smeca![]()
Tako je, Kalašnjikov nije bio prva jurišna puška.Neki su ovde napisali da je prva automatska jurisna puska bio Kalasnjikov sto nije tacno.
Prilozi zvanicno saopstenje u kom ruska vojska saopstava u kom roku ce osloboditi Casov Jar.Isto kao sto i Chasiv Jar evo vec pola godine pada za dva tjedna. Ono sto ostaje su blamaze koje Rusija trpi evo vec tri godine. Sanjali su multipolarni svijet u kojem ce igrati neku znacajniju ulogu. Od toga je samo ostalo valjanje u blatu Donbasa.
Vrlo jasno sam napisala Nemaca 90000 (nebitno odakle su), Poljaka 95000, prilikom pohoda na Moskvu. Ili tvrdis da u Saksoniji, ili Bavariji, ne zive Nemci?Pogledaj pod Sveto rimsko carstvo, Bavaria, Saksonija, Baden, Prusija jer Nemacka nije ni postojala u to vreme, takodje o kojoj koaliciji od sedam je rec, jedino Rusija i Britanija nisu menjale stranu a svapska boranija ratovala na obe strane, Poljska je napoleona dozivela kao oslobodioca od Ruske imperije koja je drzala veliki deo Poljske.
Nije puno ali veseli..
dosta tvojega alamudanja o staljinu i sovjetimaBilo je zločina sa sovjetske strane ne samo prema Poljacima nego i prema drugima.Takav je bio taj režim zanesenjački.Hteo je na nebo da oboji u crveno ali sve to ne manja neporecivu čijenicu da militantni poljski vlastodršci i nacionanalisti gurnuše Evropu pa i svet u rat.
Ti vjerovatno hoces da kazes da opozicija u Rusiji ima iste startne pozicije kao i Putin?
Sam si odgovorio svoje pitanje.Gde opozicija u Americi gde imas dvo-partijski sistem?![]()
Sam si odgovorio svoje pitanje.

Ne znaci.Pa ima mnogo vise partija u Rusiji, znaci veca demokratija.
Hvala sto si priznao![]()
Kremljoboti s Krste trube ima vise od pola godine da Chasiv Jar pada za dva tjedna.Prilozi zvanicno saopstenje u kom ruska vojska saopstava u kom roku ce osloboditi Casov Jar.
Ne znaci.
Ne, Trump ce voditi malo agresivniju politiku, ali sve u skladu sa voljom americkog naroda da se Rusi kazne za rusenje sigurnosne arhitekture u europi.Znaci znaci.
Plus sto si priznao da Trump i Bajden vode istu politiku....znaci kao komunisticka partija u Kini.
Hvala jos jednom.![]()
Ne, Trump ce voditi malo agresivniju politiku, ali sve u skladu sa voljom americkog naroda da se Rusi kazne za rusenje sigurnosne arhitekture u europi.