Ajd' sad malo o okupatoru i holodomoru.A da odgovoriš umjesto da besmisleno kmečiš o nepravdi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd' sad malo o okupatoru i holodomoru.A da odgovoriš umjesto da besmisleno kmečiš o nepravdi?
Pa s tim, čija ćuna veća, a ti to prevodiš kao srednji prst zapadu.
Nemoj samo da Amer izvadi katangu, dvajs santi a glava ko u mačka.
PRVI veštački satelit,prvu stalno naseljenu stanicu u svemiru su napravili Rusi! Malo li je?Hoćeš dalje? Periodni sistem elemenata,helikopter,tv,transformator,sintetički kaučuk,jurišna puška,sijalica(Aleksandar Lodigin),galvanska baterija,električni luk(Koristi se u procesu zavarivanja metala),trofazni sistem napajanja,nuklearna elektrana,elektromagnetni telegraf,videorekorder,torpedo,minobacač,vojna maska sa filterom na ugalj,anestezija,gipsani povez,transplatacija organa,model veštačkog srca,bajpas.A da odgovoriš umjesto da besmisleno kmečiš o nepravdi?
Ni Ukrajinci nisu bili impresionirani Ljesnikom, sa obzirom da su nastavili lupanja po ruskoj infrastrukturi duboko u dubini teritorije.Putinov poziv zapadnim kolegama a vezano za Orešnik je Medvedev nazvao pokazivanjem srednjeg prsta a to i jeste.Sad je lopta na zapadnoj strani terena,ako ne pristanu ispašce cave.
Videcemo.Vidjecemo. Ono sto je sasvim jasno je da Rusi nece moci u isto vrijeme , provoditi nasilne mobilizacije i odrzati ekonomiju u zivotu.
Mislis da se Ukrainci nesto pitajuNi Ukrajinci nisu bili impresionirani Ljesnikom, sa obzirom da su nastavili lupanja po ruskoj infrrastrukturi duboko u dubini teritorije.
Da,da,videli smo to iz istorije,učili smo o kolonijama.A i Krstan je postavio onu sliku koju sam ja komentarisao.TO ne vidiš?Nisi znao za to,jel?Mora da si ih zamjenio sa Rusima. Oni su ti koji donose smrt, razaranje i trulez.
I ako ignoriramo cinjenicu da si ovdje naveo par par pogresnih navoda, 98 % osnova koje su bile potrebne da se te stvari razviju su u otkrivene ili razvijene na zapadu. Na primjer bez Newtonovog i Leibnizovog infinitezimalnog racuna nista sto koristimo u danasnjem modernom dobu nebi bilo moguce.PRVI veštački satelit,prvu stalno naseljenu stanicu u svemiru su napravili Rusi! Malo li je?Hoćeš dalje? Periodni sistem elemenata,helikopter,tv,transformator,sintetički kaučuk,jurišna puška,sijalica(Aleksandar Lodigin),galvanska baterija,električni luk(Koristi se u procesu zavarivanja metala),trofazni sistem napajanja,nuklearna elektrana,elektromagnetni telegraf,videorekorder,torpedo,minobacač,vojna maska sa filterom na ugalj,anestezija,gipsani povez,transplatacija organa,model veštačkog srca,bajpas.
Jel HARAŠO?
Nisi ni ti impresioniran mojim odgovorima, ali nastavljas da lupas.Ni Ukrajinci nisu bili impresionirani Ljesnikom, sa obzirom da su nastavili lupanja po ruskoj infrrastrukturi duboko u dubini teritorije.
Ovo sam prevideo,ali imaš pravo na ta zadovoljstva.Ko sam ja da ti ugrožavam ljudska prava i SLOBODEPa s tim, čija ćuna veća, a ti to prevodiš kao srednji prst zapadu.
Nemoj samo da Amer izvadi katangu, dvajs santi a glava ko u mačka.
Daj pogrešne.I ako ignoriramo cinjenicu da si ovdje naveo par par pogresnih navoda, 98 % osnova koje su bile potrebne da se te stvari razviju su u otkrivene ili razvijene na zapadu. Na primjer bez Newtonovog i Leibnizovog infinitezimalnog racuna nista sto koristimo u danasnjem modernom dobu nebi bilo moguce.
To je nebitno.Putin je zacelo pokazao srednji prst zapadnom ološu i čekamo odgovor.Ni Ukrajinci nisu bili impresionirani Ljesnikom, sa obzirom da su nastavili lupanja po ruskoj infrastrukturi duboko u dubini teritorije.
Ukoliko znaš šta sam naveo pogrešno do sada si već trebao da mi odgovoriš,a ne da te čekam tri minute.Daj pogrešne.
Sve. Naravno da postoji odredjena zasluga, izmedju ostalog i ruskih znanstvenika.Daj pogrešne.
Bajden: "Orao ne lovi muhe"Putinov poziv zapadnim kolegama a vezano za Orešnik je Medvedev nazvao pokazivanjem srednjeg prsta a to i jeste.Sad je lopta na zapadnoj strani terena,ako ne pristanu ispašce cave.
Dućan se zatvara, društvo na zidiću će se razbježati pa ti se žuri?Ukoliko znaš šta sam naveo pogrešno do sada si već trebao da mi odgovoriš,a ne da te čekam tri minute.
HahahahhaaPRVI veštački satelit,prvu stalno naseljenu stanicu u svemiru su napravili Rusi! Malo li je?Hoćeš dalje? Periodni sistem elemenata,helikopter,tv,transformator,sintetički kaučuk,jurišna puška,sijalica(Aleksandar Lodigin),galvanska baterija,električni luk(Koristi se u procesu zavarivanja metala),trofazni sistem napajanja,nuklearna elektrana,elektromagnetni telegraf,videorekorder,torpedo,minobacač,vojna maska sa filterom na ugalj,anestezija,gipsani povez,transplatacija organa,model veštačkog srca,bajpas.
Jel HARAŠO?
a njihovog racuna ne bi bilo da nije bilo arapskih brojeva, koje su oni uzeli od Indusa....bla,bla blaI ako ignoriramo cinjenicu da si ovdje naveo par par pogresnih navoda, 98 % osnova koje su bile potrebne da se te stvari razviju su u otkrivene ili razvijene na zapadu. Na primjer bez Newtonovog i Leibnizovog infinitezimalnog racuna nista sto koristimo u danasnjem modernom dobu nebi bilo moguce.
Sve što idem provjeriti lažeš kao TixiPRVI veštački satelit,prvu stalno naseljenu stanicu u svemiru su napravili Rusi! Malo li je?Hoćeš dalje? Periodni sistem elemenata,helikopter,tv,transformator,sintetički kaučuk,jurišna puška,sijalica(Aleksandar Lodigin),galvanska baterija,električni luk(Koristi se u procesu zavarivanja metala),trofazni sistem napajanja,nuklearna elektrana,elektromagnetni telegraf,videorekorder,torpedo,minobacač,vojna maska sa filterom na ugalj,anestezija,gipsani povez,transplatacija organa,model veštačkog srca,bajpas.
Jel HARAŠO?
Jesi li siguran da Bajden jos uvek zna razliku izmedju orla i muve?Bajden: "Orao ne lovi muhe"
Nek Putin predloži Kadirovu da se igra s njim.
Da, zato i kazem da nije 100%, ali mozemo sigurno tvrditi da je preko 95% spoznaja koja imamo danas doslo iz clanica NATO-pakta. Dakle bez zapada nebi bilo danasnjeg modernog drustva. To je valjda i ignorantima jasno.a njihovog racuna ne bi bilo da nije bilo arapskih brojeva, koje su oni uzeli od Indusa....bla,bla bla
Rekao bih da zna, ali USA ionako nine odron da ovisi o mentalnom zdravlju jedne osobe, kao što je slučaj u Rusiji.Jesi li siguran da Bajden jos uvek zna razliku izmedju orla i muve?
I ako ignoriramo cinjenicu da si ovdje naveo par par pogresnih navoda, 98 % osnova koje su bile potrebne da se te stvari razviju su u otkrivene ili razvijene na zapadu. Na primjer bez Newtonovog i Leibnizovog infinitezimalnog racuna nista sto koristimo u danasnjem modernom dobu nebi bilo moguce.
Jako je interesantno gledati kako ti procenat opada iz minuta u minut, iz posta u post...Da, zato i kazem da nije 100%, ali mozemo sigurno tvrditi da je preko 95% spoznaja koja imamo danas doslo iz clanica NATO-pakta. Dakle bez zapada nebi bilo danasnjeg modernog drustva. To je valjda i ignorantima jasno.
Spominjem donju granicu. U stvarnosti je vjerovatno i preko 98%.Jako je interesantno gledati kako ti procenat opada iz minuta u minut, iz posta u post...