korejanci nisu uvezbavali rat protiv leteceg komarca
Јеси ли ти увежбавао против пузајућег?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
korejanci nisu uvezbavali rat protiv leteceg komarca
tebe ne moze niko nadmasitiЈеси ли ти увежбавао против пузајућег?
Verujem, mnogo vas su otpremili tamo za kratko vreme. Prebukirano, a?velike smetnje tamo prave rusi
Pored svega što Tramp priča ti i dalje veruješ da će biti suprotno.Stavljeno u zbirku bisera. Biće potsećanja.
Sad već zvučiš kao Čvorović.Soon u svemirskim okvirima ili u životu amebe?
Ukrajinci se ne predaju. Na krive su se siroti Rusi namjerili
Probali holodomorom, nije išlo.Sad već zvučiš kao Čvorović.
Sjeti se koliko nade su polagali u MeloniKao što sam i bio već rekao, nisu svesni koliko će tek Tramp da podrži Ukrajinu.
Dovoljan je bio i prethodni post, ne brini, setiće te se na Dan državne bezbednosti.Probali holodomorom, nije išlo.
Ništa siročići nisu naučili. A jga, ima da nauče na teži način.
Uh...da...Italijani su bili presudni u svim svetskim ratovima.Sjeti se koliko nade su polagali u Meloni![]()
Lagano vuku na rusku stranu ako smijem primjetiti.Otprilike 1000 do 2000. Sputnjik nikad ne gresi.
Tako je. Presudni su bili Ameri.Uh...da...Italijani su bili presudni u svim svetskim ratovima.
korejanci u rusiji=nato vojnici u ukraini.
pod mac bato![]()
Пошто су исти к. намјерили су се на саме себе. Е сад зајебано је што су и на другој страни исти и не намјеравају престати ломити кости и никад не одустају.Soon u svemirskim okvirima ili u životu amebe?
Ukrajinci se ne predaju. Na krive su se siroti Rusi namjerili
pre 35 godina raspao se SSSR i varšavski paktПре 43 године први експериментални Бели лабуд Ту-160 полетео је у небо. Данас најмоћнији комплекс ударних авиона на свету решава тактичке и стратешке борбене задатке!![]()
jeste, eto i putin stigaoVerujem, mnogo vas su otpremili tamo za kratko vreme. Prebukirano, a?
A nisu to Jakuti ili nešto većkorejanci u rusiji=nato vojnici u ukraini.
pod mac bato![]()
Sad ti ja, kao, odgovorim, a ti napišeš nešto o američkoj pomoći SSSR-u...plitko...i već viđeno, naravno. Zato i konstatovah ranije da si zabavljač, a ne ozbiljan sagovornik.Tako je. Presudni su bili Ameri.
Sve si rekao.
Nastavi da javljaš sa lica mesta. Znam da peče, ali nemoj da lagiš, peći će još više.jeste, eto i putin stigao![]()
![]()
![]()
USA je prije WW2 imala smijuriju od vojske. Samo da budeš svjestan o čemu pričaš kada pričaš o Amerima.Sad ti ja, kao, odgovorim, a ti napišeš nešto o američkoj pomoći SSSR-u...plitko...i već viđeno, naravno. Zato i konstatovah ranije da si zabavljač, a ne ozbiljan sagovornik.