Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.645
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ratuju punom snagom protiv Rusa koji imaju samo lopate i ašove i ostaše bez 25% države, a ti još pomoć evrope, hahahaSad pronasao da znamo o cemu se pise, Budzet SAD je 6900 milijardi i sad poslali 60 milijardi u Ukrajinu i ratuju punom snagom i propade Amerika![]()
Savršen plan Zelenskog, bravisimooooooooАмерички ТВ канал АБЦ Невс о губицима украјинских оружаних снага
За само 2,5 године рата погинуло је око милион украјинских војника, а према најоптимистичнијим проценама стотине хиљада је изгубило удове. Ова статистика је невероватна. Просто невероватно.
Да, то није баш оно што Зеленски говори људима. Ово много више личи на истину.
Ne ukljucujem se.Ukljucujes se u raspravu
Kakve to ima veze sa mnom?u kojoj to tip tvrdi
Ti ne mozes ni da dises zatvorenih usta, a kamoli da citas misli...Ne mogu ja misli citati.
Misljenje nekoga ko ne zna ni da broji ni da pise...da je on nesto znao ne bi bio rusofil
...ali ti svakako navedi na osnovu cega mislis da sam Rusofil?!Da li su dve reci i pisu se odvojeno.
Kao sto i 920 dana nisu skoro 4 godine...
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-35.1008071/page-748#post-49807940
lazna vest!Razdragani vojnici Zelenog Rajha u oblasti Kursk pokazuju šta su naučili u zapadnim vojnim kampovima za obuku.
Sveukupno ukrajina ima 11 miliona mrtvih, 5 miliona zarobljenih 16 miliona ranjenih i 29 miliona dezerteraАмерички ТВ канал АБЦ Невс о губицима украјинских оружаних снага
За само 2,5 године рата погинуло је око милион украјинских војника, а према најоптимистичнијим проценама стотине хиљада је изгубило удове. Ова статистика је невероватна. Просто невероватно.
Да, то није баш оно што Зеленски говори људима. Ово много више личи на истину.
rusi 2024 bili sa 2 oklopne armije i 60 kilometara dugom kolonom tenkova na 10 kilometara od centra kijevaUkrainci izgubiše 25% svoje države i pored ........................... brukaaaaa
Da valjaa ne bi ostali bez 25% države za sada
![]()
Sto se ukljucujes u diskusije drugihMisljenje nekoga ko ne zna ni da broji ni da pise...
...ali ti svakako navedi na osnovu cega mislis da sam Rusofil?!
Bez te pomoci ukrajina je izgubila 44% od teritoriji (2022ge)Možeš ti zapomagat do jutra
6 atacms raketa pogodilo rusku vojnu bazu u rostovskoj oblasti
Zvanicna moskva izjavila "tose nismo nadali"
Sećaš se kako se ceo svet smejao tom ruskom maršalu kad je izjavio da oni obaraju sve ukrajinske rakete i dronove a da su razaranja i požari prouzrokovani njihovim krhotinamaНе лажи. Руси су изјавили да су две оборене а остале четри стављене под руску контролу. Ако знаш да бројиш до шест.
Значи, прднусте у чабар.
...meni licno je nevazno da li je Makedonska crkva autokefalna ili ne...
ko što reče putin prije skoro 4 godine ruskom narodu
moraće rusi da vrate asada u siriju da mu se sudi za zločine i genocidRussia is close to reaching an agreement with the new Syrian leadership to keep two bases in the country, two sources tell Bloomberg