Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nisi otkrio toplu vodu. Stanovnstvo europe ne raste i imaju relativno visok BDP po glavi stanovnika. Normalno je da ce zemlje u razvoju brze rasti ako imaju nizu osnovicu, a i pored toga imaju veci rast stanovnika. Cak i u USA stanovistvo raste puno brze nego u EU i to i objasnjava jedan dio te razlike koju spominjes, a koja po glavi stanovnika nije toliko izrazena, iako Europa zbog svojih jakih socijalnih sustava koji se moraju financirati visokim porezima raste slabije no Amerika. Sto vise kapitalizma to i vise rasta.

Ja samo tvrdim da trenutna kriza u Njemackoj nije prouzrokovana sankcijama prema Rusiji i zbog nedostatka ruskog plina. Nista vise i nista manje. I naravno to da ce zapad jos dugo zadrzati svoju hegemoniju i pored manjih udjela u svjetskom BDP-u, jer im glavni konkurenti i nemaju prave saveznike, a i sami stoje pred gomilom problema.

Dakle Rusija ce sigurno dozivjeti neku vrstu kolapsa i nikada vise nece biti mocna kao prije ovog SVO-a.
Daj mapu elektroenergetskih postrojenja u Rusiji da vidimo kako će ih to Ukri uništiti.Dva puta ti tražim i ti me ignorišeš.

Fenomenalno vas ide, samo nastavite

GeRkf2eWUAA_nk9

Ово скоро као губици СССР-а у Другом светском рату.

Број изгубљених тенкова и оклопних возила не значи много.СССР је и 1944 и 1945 године изгубио више тенкова од Немаца,укупно је изгубио око 80 000 тенкова у Другом светском рату , а Немци око 20 000, па је СССР ипак победио.

Poslednja izmena:
Ово скоро као губици СССР-а у Другом светском рату.

Број изгубљених тенкова и оклопних возила не значи много.СССР је и 1944 и 1945 године изгубио више тенкова од Немаца,укупно је изгубио око 80 000 тенкова у Другом светском рату , а Немци око 20 000, па је СССР ипак победио.
To je kao da uspoređuješ proizvodnju drvenih dvokrilaca presvučenih platnom i Su35S.
Danas proizvodnja modernog tenka traje mjesecima i samo ako se ima sve pri ruci.
Sada se Rusija hvali sa 60 novoproizvedenih tenkova i 200 obnovljenih godišnje.
Rusija je pri kraju resursa, ovo što sada pokušavaju prije Trumpa ih previše košta za malo dobitaka.
Glume Đurđevčane koji izgladnjeli topom ispaljuju zadnjeg pijetla na Turke, kao možemo mi izdržati vašu opsadu još dugo..

Nadji sam. Ustvari znas otprolike gdje su te rafinerija koje su vise puta gadjane dronovima. Sa rakatama mogu biti dokrajcene, ako Putinova vlada do tada i ne padne.
Otprilike?!Jel si ti svestan koliko prostranstvo zauzima Rusija?!
1733775686440.png

Bog zna gde imaju i šta sve imaju a ti se nadaš da Ukrajina nešto može dronovima koji imaju domet od...?

Кадиров је рекао да је украјинским војницима остало да се боре до краја године, а онда ће то бити на руској војсци.

„Још мало им је остало. Завршићемо то, а затим успоставити ред“, рекао је Кадиров.

To je kao da uspoređuješ proizvodnju drvenih dvokrilaca presvučenih platnom i Su35S.
Danas proizvodnja modernog tenka traje mjesecima i samo ako se ima sve pri ruci.
Sada se Rusija hvali sa 60 novoproizvedenih tenkova i 200 obnovljenih godišnje.
Rusija je pri kraju resursa, ovo što sada pokušavaju prije Trumpa ih previše košta za malo dobitaka.
Glume Đurđevčane koji izgladnjeli topom ispaljuju zadnjeg pijetla na Turke, kao možemo mi izdržati vašu opsadu još dugo..
Kako je tebi lepo :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back