Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok,
To sam dobar deo Srba i generalno Balkanaca smatra da je ovo gradjanski bratoubilacki rat koji vode "elitisticki" smradovi iz Kremlja e za svoje interese dok sitan narod salju u klanicu, a razne manje podguzne muve svim srcem to podrzavaju, u Rusiji i van Rusije, a narocito oni koji porez placaju u NATO kasicu prasicu, oni su posebno zivcani u tom vikanju parola, kroz proredjeno zubalo
Smesno je da ti, sa druge strane Atlantica, procenjujes sta misli dobar deo Srba. Cak i tvrdnja "znam da moji prijatelji i bliska rodbina podrzavaju" bi bila nesuvisla. Ili, mozda, imas rezultate neke ankete koji potvrdjuju tvoju tvrdnju?

Ma jok,
To sam dobar deo Srba i generalno Balkanaca smatra da je ovo gradjanski bratoubilacki rat koji vode "elitisticki" smradovi iz Kremlja e za svoje interese dok sitan narod salju u klanicu, a razne manje podguzne muve svim srcem to podrzavaju, u Rusiji i van Rusije, a narocito oni koji porez placaju u NATO kasicu prasicu, oni su posebno zivcani u tom vikanju parola, kroz proredjeno zubalo
Kakav građanski rat? Pa Ukrajina je dala teritorij i topovsko meso NATO-u za pohod na Rusiju.

Cijena: košara kolačića;)

Ne vrti se sve oko cene gasa, nije sloboda imati jeftin gas.
Rusija je ucenjivala Evropu jeftinom cenom gasa, seti se samo šta je Tramp dok je bio predsednik rekao Angeli Merkel vezano za gas koji dobijaju od Rusije.

:zblesav: :hahaha::hahaha::zblesav:
Kao da je neko sprečavao Evropu da kupuje skuplji gas. Tržište je slobodno (bar tako kažu na Zapadu)
Imaš lovu, kupi gas gde 'oćeš i plati koliko 'oćeš. Niko Šolcu ili Merkelovoj nije držao pištolj na čelu da kupuje ruski gas.
Odavno ne pročitah nešto gluplje. Čuj, ucenjivali niskom cenom.

Podatke o ovoj raketi su na zapadu sasvim sigurno znali. Da li ih je to sprecilo u bilo cemu? Nije.
Rusija je isprobala tu raketu u 404. I? Jel to bilo upozorenje ili sta?
Neka mi neko navede jedan jedini razlog zbog cega bi se banda sada uplasila. Mogu spokojno da nastave.
Koloko god se trudili rusi nece moci da izbegnu udar po NATI. Trebalo je to mnogo ranije.

:zblesav: :hahaha::hahaha::zblesav:
Kao da je neko sprečavao Evropu da kupuje skuplji gas. Tržište je slobodno (bar tako kažu na Zapadu)
Imaš lovu, kupi gas gde 'oćeš i plati koliko 'oćeš. Niko Šolcu ili Merkelovoj nije držao pištolj na čelu da kupuje ruski gas.
Odavno ne pročitah nešto gluplje. Čuj, ucenjivali niskom cenom.
Shtovani kolega, ucjenjujem te da kupiš moj novi Mercedes 50% jeftinije od stvarne cijene.
Ha, jesam ti ga shukno, baš sam podmukao

:hahaha:

Pa ajde reci zasto si izabrao zapad...
Zato što su me udbaški zločinci na to primorali ... Samo zato što je moj pokojni otac, Đurađ (Peran) Kovjenić, robijao, nepunih pet godina, na Golom otoku, samo zato što je neizmerno i bezuslovno voleo braću Ruse, i što sam se usudio da pođem u bogosloviju, mada sam bio vukovac i oni su sa mnom, valjda, imali druge planove, krvnički su ubili, žive su ih zapalili u našem sirotinjskom kućerku, moju majku, oca, brata i moju premilu seju, bila mi je bliznakinja... Saborac u 2. svetskom ratu mog pokojnog oca mi je pomogao, kupio mi je kartu za voz u jednom smeru, i premestio me na Bled, a kasnije sam se nastanio u Škofijoj Loki ...

Shtovani kolega, ucjenjujem te da kupiš moj novi Mercedes 50% jeftinije od stvarne cijene.
Ha, jesam ti ga shukno, baš sam podmukao

:hahaha:
Samo ako je AGM i ako ima šiber.
Jesi li primeto da ima likova koji su videli Mercedes na posteru i godinama dave sa nekim AGM i šiberom.
Jbt. koliko je to zaostalo. Ovde u Srbiji sad svaka budala može sebi da priušti dobar polovam Benc.
Pre 50 godina je bilo drugačije. Onda su ga vozili ''odabrani''.
U kojem svetu taj živi? Tamo kod vas u Kromanjoniji je Benc još statusni simbol?
Bele čarape, karirani sako, zeleni pederski šeširić, sat čije brojke svetle u mraku, prljavi i masni zulufi i 300D :zblesav:
Geni kameni, od stoljeća sedmog :mrgreen:
imotski-mercedes-10_666471c4cb7c2.jpg
image

imotski-mercedes-15_666471c4cb816.jpg

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back