Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Aviano je na sjeveru.Na Avijano hoce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aviano je na sjeveru.Na Avijano hoce
Smesno je da ti, sa druge strane Atlantica, procenjujes sta misli dobar deo Srba. Cak i tvrdnja "znam da moji prijatelji i bliska rodbina podrzavaju" bi bila nesuvisla. Ili, mozda, imas rezultate neke ankete koji potvrdjuju tvoju tvrdnju?Ma jok,
To sam dobar deo Srba i generalno Balkanaca smatra da je ovo gradjanski bratoubilacki rat koji vode "elitisticki" smradovi iz Kremlja e za svoje interese dok sitan narod salju u klanicu, a razne manje podguzne muve svim srcem to podrzavaju, u Rusiji i van Rusije, a narocito oni koji porez placaju u NATO kasicu prasicu, oni su posebno zivcani u tom vikanju parola, kroz proredjeno zubalo
Ne moraju se skidati, neće ih sexati, samo njukati.U Lisabonu su vec sami skinuli gace od straha, a Finska planira da ponisti clansku kartu u NATO od sledeceg meseca
Na koji način je ucenjivala?Ne vrti se sve oko cene gasa, nije sloboda imati jeftin gas.
Rusija je ucenjivala Evropu jeftinom cenom gasa, seti se samo šta je Tramp dok je bio predsednik rekao Angeli Merkel vezano za gas koji dobijaju od Rusije.
O ima veze i te kako, ako glorifikujes neku drzavu, a pljujes po onoj koja ti je obezbedila koliko toliko pristojan zivot, sta si ti u tom slučaju...Kakve veze ima to gde živiš sa onim šta osećaš i šta jesi? Decenijama sam živeo na Zapadu, ali Srbija i Rusija su mi uvek bili tu, na istom mestu, u mislima, duši i srcu ...
Ma da, ti si na vezi sa Putin om, izvini, zaboravio samNeće na Siciliju.
Kakav građanski rat? Pa Ukrajina je dala teritorij i topovsko meso NATO-u za pohod na Rusiju.Ma jok,
To sam dobar deo Srba i generalno Balkanaca smatra da je ovo gradjanski bratoubilacki rat koji vode "elitisticki" smradovi iz Kremlja e za svoje interese dok sitan narod salju u klanicu, a razne manje podguzne muve svim srcem to podrzavaju, u Rusiji i van Rusije, a narocito oni koji porez placaju u NATO kasicu prasicu, oni su posebno zivcani u tom vikanju parola, kroz proredjeno zubalo
A pristojne penzije si zaboravio... A zbog penzije si dosao na zapadSva zla ovoga sveta uvek su nam dolazila sa Zapada ...
Najverovatnije nisu shvatili. Nastavice dalje.Da li to znači za Ukrajince da su shvatili da mogu da budu uništeni lako?
Ako jesu, kakvog smisla ima za njih da ratuju dalje?
Ti baš znaš zašto sam došao na Zapad?A pristojne penzije si zaboravio... A zbog penzije si dosao na zapad
Glupost i zlo u jednoj osobi, a još i ružna ko lopov
Da, da, dusa i srce, ali posto je "djep" vazniji za zivot, izabrao si ipak zapadKakve veze ima to gde živiš sa onim šta osećaš i šta jesi? Decenijama sam živeo na Zapadu, ali Srbija i Rusija su mi uvek bili tu, na istom mestu, u mislima, duši i srcu ...
Pa ajde reci zasto si izabrao zapad...Ti baš znaš zašto sam došao na Zapad?
Ne vrti se sve oko cene gasa, nije sloboda imati jeftin gas.
Rusija je ucenjivala Evropu jeftinom cenom gasa, seti se samo šta je Tramp dok je bio predsednik rekao Angeli Merkel vezano za gas koji dobijaju od Rusije.
Jel ti smeta kad drzavu Srbiju pljuje samoprozvana elita, koja je sve sto ima stekla u toj drzavi? Ne vidim da im nesto fali...ili im fali?O ima veze i te kako, ako glorifikujes neku drzavu, a pljujes po onoj koja ti je obezbedila koliko toliko pristojan zivot, sta si ti u tom slučaju...
Ja sam rođena i živim u Europi, uostalom kao i većina Rusa stanovnika najveće europske države.Vazi, uzivaj za Ng u Evropi. Opusteno, znas ti gde je sigurno.
Dugoročnim ugovorima i predvidljivom niskom cenom, sada su slobodni da plaćaju dan za dan koliko god im US berzanski manipulatori zacepe.Na koji način je ucenjivala?
Shtovani kolega, ucjenjujem te da kupiš moj novi Mercedes 50% jeftinije od stvarne cijene.![]()
Kao da je neko sprečavao Evropu da kupuje skuplji gas. Tržište je slobodno (bar tako kažu na Zapadu)
Imaš lovu, kupi gas gde 'oćeš i plati koliko 'oćeš. Niko Šolcu ili Merkelovoj nije držao pištolj na čelu da kupuje ruski gas.
Odavno ne pročitah nešto gluplje. Čuj, ucenjivali niskom cenom.
Zato što su me udbaški zločinci na to primorali ... Samo zato što je moj pokojni otac, Đurađ (Peran) Kovjenić, robijao, nepunih pet godina, na Golom otoku, samo zato što je neizmerno i bezuslovno voleo braću Ruse, i što sam se usudio da pođem u bogosloviju, mada sam bio vukovac i oni su sa mnom, valjda, imali druge planove, krvnički su ubili, žive su ih zapalili u našem sirotinjskom kućerku, moju majku, oca, brata i moju premilu seju, bila mi je bliznakinja... Saborac u 2. svetskom ratu mog pokojnog oca mi je pomogao, kupio mi je kartu za voz u jednom smeru, i premestio me na Bled, a kasnije sam se nastanio u Škofijoj Loki ...Pa ajde reci zasto si izabrao zapad...
Samo ako je AGM i ako ima šiber.Shtovani kolega, ucjenjujem te da kupiš moj novi Mercedes 50% jeftinije od stvarne cijene.
Ha, jesam ti ga shukno, baš sam podmukao
![]()