Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.706
Baksuz se slikao sa tablom Kupjanska iza sebe, posledice su poznate - Kupjansk je prdnuo u čabar
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izvor trustme bro nato fella.comIran has declined to buy Russian air defense systems after Israel destroyed themAccording to a senior Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) official, Iran does not require Russian S-400 air defense systems because its own systems are far superior. According to Israeli and U.S. intelligence, Russian air defense systems were destroyed less than a month ago after failing to fend off an Israeli missile attack.

Auuuuu, još malo i Berlin 2.0Ovo je istorijski najveći napredak Ru od 2022
![]()
Niko nije spominjao Kamilu Bouns32 miliona nepismenih Amerikanaca ni ne zna da je bilo pomracenje Sunca. Niko nije spominjao pomracenje Meseca.
Auuuuu, još malo i Berlin 2.0

Da neće možda napasti Ukrajinu?
Министарство спољних послова Русије објавило је саопштење о томе да је Украјина добила америчко одобрење за напад унутар Русије. „Чим ракете ступе у акцију, ми ћемо одговорити без оклевања.
Nisi ubacio one citate kada pricate da je f16 nosac atomskog oruzja i da ce Rusija potopiti Englesku ako isporuce u UkrajinuAko može neko da pomogne nesretnicima i kažu da je ovo tema o Usra ini
4375-a prekretnica u SVO![]()
![]()
![]()
Ja sam citao na Dark Webu, Baron Brat Minhaunzen je podelio link, tamo pise da ce Rusija raketirati Zitomir i Cernigovo, i navodno, kazem navodno, raketirace i neku trafo stanicu, nije precizirano gdeDa neće možda napasti Ukrajinu?
Poubijati kakve civile po Odesi?
Da neće možda napasti Ukrajinu?

Rusija im sere po glavama već tri godine.Ukrajina je izjavila da će svaka dalekometna raketa ispaljena s teritorija Rusije na Ukrajinu biti crvena linije preko koje neće prijeći i da će Rusija upoznati odgovor.
Da ne bi bilo nismo znali
Pa daj, i šta će napraviti kada im ovi počnu rokati ATCMSom po Rusiji?Rusija im sere po glavama već tri godine.
Ne zasmejavaj nas.
Neće, to rade patriotiDa neće možda napasti Ukrajinu?
Pa da, kao što krhotine dronova po Rusiji uvijek nađu tankove s naftomNeće, to rade patrioti
Vratit će s kamatama.Pa daj, i šta će napraviti kada im ovi počnu rokati ATCMSom po Rusiji?
Da ti odam tajnu: ništa, srat će i dalje kao i do sada.
A Rusiji fali nafte...Pa da, kao što krhotine dronova po Rusiji uvijek nađu tankove s naftom
, Putin u panici, Rusija se raspada, vojska već poražena, bježe svi z Sjevernu Koreju, Ukiji i NATO već u Moskvi

Oće oće, od tenkova pred Kijevom do rokanja po dubini Rusije.Vratit će s kamatama.
Tako se to radi kad si solventan.
Ma jednostavno vole kad im rokneš rafineriju.A Rusiji fali nafte...
Mi, ne jer smo škrti, nego nemamo. Prodao Sanader i HDZ.Ma jednostavno vole kad im rokneš rafineriju.
Pa tko ne bi
Sviranje na klaviru kao rekvijem za rahmetli Zapad.U zapadnim medijima opća euforija zbog Bajdenove odluke, pogotovo švapski mediji, pričaju samo o ATACMS raketama i imam osjećaj da za to vrijeme onanišu ispod stola, Putin u panici, Rusija se raspada, vojska već poražena, bježe svi z Sjevernu Koreju, Ukiji i NATO već u Moskvi
Jbt kako im ne dosadi više? Leopard, Abrams, Patriot, Himars, Chelellnger, Ef 16, Storm Shadow, Scalp, Marder, Strajker, Bajraktar, Javelin, M777... I ATACMS će ih debelo razočarati.
Šta dolazi nakon toga? Imaju li uopće još šta da ponude napaćenim nacistima?
![]()

Tebi je baš dosasno. Samo čekam da kreneš o Berošu. Ajd dosta više glupog trolanja.Mi, ne jer smo škrti, nego nemamo. Prodao Sanader i HDZ.