Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene pitaš? Zašto?
Pitaj ruse, usput ih pitaj zašto uvoze vojnu opremu iz s. koreje, Irana i Kine, i odmah priupitaj zašto traže pomoć u ljudstvu od S. Koreje.
Ja sam čuo od pouzdanih izvora u Ukro obaveštajne da je kumio i molio Sarumana da mu pošalje jedan bataljon Uruk-Hai pešadinaca.

Ovaj baš hteo da ih pošalje kad je saznao da se Putin obratio i Sauronu i tražio eskadrilu Nazgula, popizdeo i oterao ga u 3 Mordora :mrgreen:

Estonske vlasti žele raskomadati Rusiju

Premijerka Kaja Kallas najavila je rasparčavanje Rusije na male države nakon poraza:

Poraz Rusije nije tako loš.

Postoje mnoge nacije koje su dio Rusije.

Kad bi bilo više malih država, ne bi bilo tako loše da se velike sile znatno smanjile.

Odlično se su pozicionirali i namjestili:)
A da Estoniju malo smanjimo, mogla bi stati u džep. Šta misli ova Kalastura?!

ОПет су сами себе окинули

Украјински медији објавили су на мрежама видео снимак који јасно показује фрагмент Америчког система противваздушне одбране Патриот на месту удара у Одеси.

Још један успешан ударац Украјинских снага ПВО на цивиле, који ће сада бити представљен као „Руска агресија“.

Покушали су да избришу доказе, али интернет све памти!

Pogledajte prilog 1644206

Pogledajte prilog 1644207
Dovoljno je da Rusi posalju dva geeranijuma a da ukri sami sebe poubijaju.
:hahaha:

Ako može neko da pomogne nesretnicima i kažu da je ovo tema o Usra ini

4375-a prekretnica u SVO :hahaha: :hahaha: 👇

ja mislim da je dokazano da je Zemlja ravna ko tepsija i da vise nema smisla da to ponavljamo

pa dobro, verovatno ces nam reci i ko je ubio Kenedija, dok si u elementu

Reci cu ti to ovako. Ovaj video je uradak nekog polupismenog debila koji ne zna sta da istakne.

Ali Kamala vrlo precizno citira Karla Marksa, i to vrlo cesto. Ne u ovoj kampanji, nego inace.

Ali ona jeste levicar, uvek je i bila, i to nije otkrivanje tople vode sada, danas, ili ova dva meseca u kampanji. Pre pet pre deset godina bi istu opasku stavio. To je ko da sada, danas, poentiramo u diskusiji tako sto kazemo da je Barak Obama, zipa sad, Crnac.

:lol:

"Friends of Serbia"

Pa zavisi gde je skrenula levo

Ako je kod Alburkerkija, onda jbga

Jel ova nasa na forumu?

Ona se uclanila u SNS, nije ona vise ona ista stara drugarica bataljonka, iskreni Marksista

Ona je sada hard core, nema nista bez parizera

Zar nije sramota da narod srpski, gde je skolovanje od 8 razreda zakonom obavezno, cvika od Pomracenja Meseca

To su isti oni sto Tixoglu kaze da "ceo svet slusa Kenedija"

Iran has declined to buy Russian air defense systems after Israel destroyed themAccording to a senior Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) official, Iran does not require Russian S-400 air defense systems because its own systems are far superior. According to Israeli and U.S. intelligence, Russian air defense systems were destroyed less than a month ago after failing to fend off an Israeli missile attack.

Ovo je istorijski najveći napredak Ru od 2022
GcPU7gbasAAfKH4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back