Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Definitivno, to se ovih dana i potvrđuje, ne postoji, gotovo nikakva razlika, jer svi žele istrebljenje drugih naroda, između fašista, koji čoporativno, sami su se zazvali kao teroristička organizacija NATO, uzgred budi rečeno ti najveći zločinci su pobili više od 60.000.000 ljudi, samo u Iraku su zverski pobili više od 500.000 nevine dečice, nasrću na ostatak sveta i cilj im je uništenje ljudske civilizacija, nacista u Ukrajini, koji žele da istrebe sve Ruse i ortodoksne hrišćane, cionista na Bliskom istoku, koji žele da istrebe sve Arape i kojima je Talmud jedini zakon, i razvratnih budaletina u EU, koji su, isto kao i džukele, bespogovorni poslušnici najvećih zločinaca u istoriji ljudske civilizacije - USA, Vatikan i UK ...

Za 23 god. Karter, Buš i Obama sa svojim marionetama su izvršili invaziju na 9 zemalja i ubili 11 miliona ljudi. A svet je ćutao. I sada nemilosrdno, krvnički i divljački ubijaju nevinu decu, žene, ubijaju narod. "Evroatlanski svet" se pravi mrtav. "Evtoljubitelji" ćute da se eventualno slučajno ne okliznu na evroatlantskoj autostradi. Iz evropskih kancelarija dopire eho: Bajdene mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo. NATO nije ništa drugo do prćija ludog Bajdena.

A svet ćuti.

Završiću jednim divnim citatom Aleksandra Solženjicina.

"Moramo javno osuditi samu ideju da neki ljudi imaju pravo da ugnjetavaju druge. Ćuteći o zlu, sahranjujući ga toliko duboko unutar sebe da se ne pojavi znak na površini mi ga usašujemo i ono će se u budućnosti povećati hiljadu puta."

To je i meni palo na pamet kad sam cuo @Берекин da ga hvali a nikada nije pohvalio Ladu Nivu
LADA NIVA.jpg

A šta to Ladi fali, čoveče zli, opaki i svakoliko mali ?

Pogledajte prilog 1643628
A šta to Ladi fali, čoveče zli, opaki i svakoliko mali ?
Pa i ona stara Niva je nepoderiva, troši puno, škripi, nikakvog luksuza, ali ne staje :D

Oni koji joj se rugaju rade to iz ljubomore i jer mrze Srbe/Ruse, nema tog zapadnog terenca koji može izdržati ono što Niva može

:kafa:

Zapadni terenci su pravljeni za asfalt, es ju viii ou jea luk et mi aj em rič boj, grijači na volanu da se štakorski kržljavi prsti eUropejaca ne smrznu na +5 stupnjeva, grijači u sjedalima za masne mlitave EU guzice, i dugme za sve živo, jer bi se štakorski prstići polomili ako bi okretali onu kurblu za prozore, obavezno garaža jer nježna lomljiva zapadna tehnologija nije za stajanje na otvorenom, a kad se sudare sa Nivom kao da su se sudarili sa T-90

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back