KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 41.383
Japan nije u NATOJel si video, i ti neces da kupis Srpski fijat sa 70% komponenti iz Kine, a vozio si NATO Hondu
Bruka i sramota, izdajnice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Japan nije u NATOJel si video, i ti neces da kupis Srpski fijat sa 70% komponenti iz Kine, a vozio si NATO Hondu
Bruka i sramota, izdajnice
Pio sam ali nikad volan i alkohol.Znaci nisi pijandura
Ako pocnes votku, ili vinjak, moraces da nabavis tenk za gradsku voznju
Bice ovih ruskih t55 na rasprodajama uskoro, samo skines cev, da se lakse parkiras
Nulanda i Boris Džonson im se smeju.Paklena zima u najavi...
Sa takvim se ne raspravlja, takvi se žale, sluđeni brale ...hipnotisani su putem vakcina i 5g mreže
To je i meni palo na pamet kad sam cuo @Берекин da ga hvali a nikada nije pohvalio Ladu Nivu
Strahovita preciznost.....Prelepoeee
Fali da nema para da kupi. Ljubomora je to....Pogledajte prilog 1643628
A šta to Ladi fali, čoveče zli, opaki i svakoliko mali ?
samo domacinski je odrzavati, mali servis na 100 kilometara, veliki na 500 i nema problemaPogledajte prilog 1643628
Nulanda i Boris Džonson im se smeju.
po meni su rusovermacht jer su oni ti koji napadaju?!!Ukrovermaht je napao
Na pumpi sipas pun rezervoar i uradis generalnu na motoru u jednom zaustavljanjusamo domacinski je odrzavati, mali servis na 100 kilometara, veliki na 500 i nema problema
To pitaj @Берекин -aPogledajte prilog 1643628
Са цеви ћеш неупоредиво лакше да паркираш.Znaci nisi pijandura
Ako pocnes votku, ili vinjak, moraces da nabavis tenk za gradsku voznju
Bice ovih ruskih t55 na rasprodajama uskoro, samo skines cev, da se lakse parkiras
"Rusjacii"po meni su rusovermacht jer su oni ti koji napadaju?!!
Moze im se.po meni su rusovermacht jer su oni ti koji napadaju?!!
Pa i ona stara Niva je nepoderiva, troši puno, škripi, nikakvog luksuza, ali ne stajePogledajte prilog 1643628
ne nego tvoje hrvatijanske pobegulje iz posavine i sredisnje bosneKoga,
Jel nase Srbe sa Kosova?
Niko jih nije oterao.Koga,
Jel nase Srbe sa Kosova?
kao zarobljeniciUlaze, ali to oni sluđeni od nacističke propagande ne vide ...
Dabogda ti trebala u nekoj bolnici pa nek ti ukucani daju struju na Dinamo i vodu iz kanalizacijeLicne frustracije resavaj sa ukucanima ili pomozi braci da vrte dinamo,nije im lako sada kad su bez struje,doniraj osigurace i flasiranu vodu
Babe se vraćaju proklinjanju...Dabogda ti trebala u nekoj bolnici pa nek ti ukucani daju struju na Dinamo i vodu iz kanalizacije![]()
Idi odmori malo i prijavi se na konkurs,ili salji molitve za brzu struju zeljiDabogda ti trebala u nekoj bolnici pa nek ti ukucani daju struju na Dinamo i vodu iz kanalizacije![]()