Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.297
A joj, samo se vrati malo nazad u tvojom postovima.Pokaži gdje sam to rekao,, ako ne pokažeš onda si lažov
Mada znamo svi i ovako da samo lažeš jer se tako tješiš što NATO gubi još jedan rat![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A joj, samo se vrati malo nazad u tvojom postovima.Pokaži gdje sam to rekao,, ako ne pokažeš onda si lažov
Mada znamo svi i ovako da samo lažeš jer se tako tješiš što NATO gubi još jedan rat![]()
Samo kazem da lazes... od kada su ti skinuli ludacku kosulju sve ti je gore...Šta tebe bole patka ko sam i šta sam, gledaj svoja posla nosonjo.
Već prva rečenica mu je glupost. Rusi imaju dominaciju i u dronovimaSto seres kad ti nije moranje???
Kazes dronovi dobijau ovaj rat a??
Fab ima manji ucinak od drona a??
Sto seres generale???
бојан бтр је рекао да је Укри имају и то 10:1Već prva rečenica mu je glupost. Rusi imaju dominaciju i u dronovima
Ma ukropska laž, vidi se da nema sekundarnih eksplozija. Ako ti se čini da ih vidiš, to samo halucinuraš.
није лаж али макета изгледа чим нема секундарниMa ukropska laž, vidi se da nema sekundarnih eksplozija. Ako ti se čini da ih vidiš, to samo halucinuraš.
To je bila satira. Nisi vidio snimku?није лаж али макета изгледа чим нема секундарни
нијесам ракеташ али некако би замислио да је лансер пун за тренутно дјеловање?
да није дронова укри би били разчеречениJoš jedna video star 3-4 dana razvaljivanja ruskog oklopa
видио самTo je bila satira. Nisi vidio snimku?
Ja sam o tome lani na proljeće pisao, pa su mi se rugali da pišem pizdarije...да није дронова укри би били разчеречени
дронови су их спасили
Ti postavis fotoshop sliku, ja postavim fotoshopiranu sliku tvoje fotoshop slike.Pa ti postavljač fotošop slike
Tenk nisam ni dirao, na tvojoj fotoshopiranoj slici je ionako vec bio Abrams tenk.i još ne uspijevaš od ruskih T72 napraviti Abramsa .
samo objasni kako i ovo:
Kojom to mentalnom gimnastikom ti je jedna fotoshopirana slicica, ko zna koga, ko zna cega, ko zna gde, ko zna kad, iz izmisljenu pricu koja je prati, dovoljna da verujes da je tako kako ti kazu da je na slici, a video, od Ukrajinskih civila, na kome sam *****************a kaze da je nacista...
...ti nije dovoljan da poverujes da u Ukrajini ima Nacista?!
Kojom mentalnom gimnastikom se to postize?
A ovo, opet, nista, a?
Pitao sam starije i pametnije, ali niko ne zna... Moraces ti da mi pojasnis.
Ako znas ko, sta i odakle postuje...Kako se razmontira elektrana i prenese u delovima u drugu zemlju?
...onda sigurno znas i ono sto govori nazzijevka Der Lajen.Na Pinku vojni analitičari objašnjavaju trenutnu situaciju u Ukrajini i slom anglosaksonskoukropskih snaga.
Pa nam neki to prenose ovdje kao čistu istinu.
Kad dodješ kući ništa lepše nego pročitati ovakve vesti. Svaka čast Ruskim oslobodiocima975 dan, još jedno rusko mjesto dočekalo slobodu
Pogledajte prilog 1632083
Pogledajte prilog 1632084