Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.141
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
holodomor 2.0
Šta će Rusi sa toliko kokošinjaca?Руска војска пробила се до Богојављењке и у клештима заузима село иза Угледара
![]()
dobra stvar, hvalagoat let it burn reka bi prigodan naslov pisme
Dok vizuelno ne potvrde Oris i Štef sa zidića - nije se desilo.Javlja mi se da će do jutra biti gotovo
![]()
Dovoljno si rekao.мени дан почиње са џоинтом
не требају ми ваше вакцине и љекови![]()
To znamo i mi u ZGдрон не бира![]()
Ti si jedini koji o tome prica...Pa halucinuraš cijelo vrijeme kako Rusi osvajaju Ukrajinu za tri dana, tri godine kasnije.
NAFO prdnuo u cabarJa vidim na prvoj bježanje ruske vojske, a na drugoj afganistanskih civila.
Ni približno isto.
Njegov plan pobjede je dobio odbijenicu na Zapadu.To je već drugi nebitni kokošinjac danas
Taktika Kokainskog uspijeva, Rusi se moraju umoriti prije ili kasnije
A tko je u aviJonu?Ja vidim na prvoj bježanje ruske vojske, a na drugoj afganistanskih civila.
Ni približno isto.
Vjera mi brani volontiranje.Agafja, jesi se prijavila za volontiranje u bolnicu u Mariboru? Trebamo iskusne bolnicarke.Do yout part
![]()
Ubacili bi Rusi u treću ali ukri ne mogu bežat tako brzo !!!Dok vizuelno ne potvrde Oris i Štef sa zidića - nije se desilo.
U čemu je fazon u ova dva tri dana, Rusi ubacili u drugu brzinu, ili Ukiji brže bježe? Totalno rasulo među nacistima
Nekad su se branili do kraja a sad čim malo zapuca - pedala
Rusjani rabotajut svjerhuročno.Руска војска пробила се до Богојављењке и у клештима заузима село иза Угледара
![]()
Nešto se ne slaže u ovoj tvojoj priči,narod sa najviše poraza i istovremeno sa najvećom državom na svetu?!Ne da neće nikad, nego da se ne vidi kada će. Ukupno 70 000 mrtvih i 5000 komada krupne tehnike za dva gradića ii nekoliko sela u tri godine.
Nitko ne ratuje gluplje od Rusa, zato su i narod sa najviše poraza i ratovima koje su vodili.
Od 1990. sve manjaNešto se ne slaže u ovoj tvojoj priči,narod sa najviše poraza i istovremeno sa najvećom državom na svetu?!
Nek se nađe. Tko se usudi, nek im proba preoteti.Šta će Rusi sa toliko kokošinjaca?