Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.274
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je već drugi nebitni kokošinjac danas
Smiri se, kolpaće te.Opet slike sa nekoliko polja kao dokaz mega ruskog napretka. Mislio sam da je nešto osvojeno tek kad stignu snimke da Rusi vjepaju svoju zastavu, inače ta mjesta padaju po 59x dok konačno ne stigne takva snimka godinu kasnije.
Pa ne, ruska istina pobjeđuje, ima već treća godina trodnevne SVO.Smiri se, kolpaće te.
Čaj od kamilice.
Tješimo se mapama od prije skoro 4 godine
Sve je to u istim stilu "mi smo gdje nismo"Tješimo se mapama od prije skoro 4 godine
![]()
Danas oslobođena još dva gradaSve je to u istim stilu "mi smo gdje nismo"
Skromni Rusi, ili dva ili nijedan. Siguran sam da ćemo još dosta puta pročitati o osvajanju ta dva grada.Danas oslobođena još dva grada
Svaki dan se oslobađa
Zašto ne pričaš više o Bahmutu, Avdejevki, Ugledaru? I za njih si govorio da nikad neće pastiSkromni Rusi, ili dva ili nijedan. Siguran sam da ćemo još dosta puta pročitati o osvajanju ta dva grada.
Ne da neće nikad, nego da se ne vidi kada će. Ukupno 70 000 mrtvih i 5000 komada krupne tehnike za dva gradića ii nekoliko sela u tri godine.Zašto ne pričaš više o Bahmutu, Avdejevki, Ugledaru? I za njih si govorio da nikad neće pasti
Aha, a Oriks sve vizuelno potvrdioNe da neće nikad, nego da se ne vidi kada će. Ukupno 70 000 mrtvih i 5000 komada krupne tehnike za dva gradića ii nekoliko sela u tri godine.
Nitko ne ratuje gluplje od Rusa, zato su i narod sa najviše poraza i ratovima koje su vodili.
Sve vizualno potvrđeno.Aha, a Oriks sve vizuelno potvrdio
Opet
Niko ne ratuje gluplje od NATO, ni za 20 godina svi skupa nisu mogli poraziti Talibane na magarcima, na kraju bježali spuštenih gaća
A Rusi im u Ussrajini uništiše sve najbolje šta imaju
Raspad nacista...Smiri se, kolpaće te.
Čaj od kamilice.
Nisam hteo da ti odjednom sve postavim, pazim na tvoje zdravlje
Šahtjorsk, Bogojavljanka - završno čišćenje, iz Novoukrajinke se beži pod forsažom
![]()
Rusi se mirno povukli u marševskom poretku a pro ruska vlast u Kabulu vladala još 3 godine nakon toga.Sve vizualno potvrđeno.
Dok su Rusi bjezali iz Afganistana nakon 16 000 poginulih, 100 oborenih aviona i 240 helikoptera, nebrojene druge tehnike, Nato je držao Talibane u pećinama.
Hoćeš reći Kabul se držao još neki vrijeme poslije bežanije Rusa.Rusi se mirno povukli u marševskom poretku a pro ruska vlast u Kabulu vladala još 3 godine nakon toga.
Kad je NATO bježao Talibani su im ubijali vojnike na aerodromu dok su ljudi ispadali iz aviona.
Još Talibanima ostavili svo naoružanje, desetine hiljada vozila svih namjena, tenkove, helikoptere i turbo prop avione
Rusi napuštaju AfganistanHoćeš reći Kabul se držao još neki vrijeme poslije bežanije Rusa.
Nato se povukao u godinama prije preuzimanja vlasti od strane Talibana.
Amerikanci i Britanci su čak morali opet dovesti vojsku nazad u Afganistan da osiguraju sigurnu evakuaciju svojih ljudi.
Ja vidim na prvoj bježanje ruske vojske, a na drugoj afganistanskih civila.
Ti vidiš i ruske gubitke u Ussrajini i ukijevsko napredovanjeJa vidim na prvoj bježanje ruske vojske, a na drugoj afganistanskih civila.
Ni približno isto.
Vidiš ih i ti, ali se praviš blesav.Ti vidiš i ruske gubitke u Ussrajini i ukijevsko napredovanje
Nemam halucinacije ko tiVidiš ih i ti, ali se praviš blesav.
Pa halucinuraš cijelo vrijeme kako Rusi osvajaju Ukrajinu za tri dana, tri godine kasnije.Nemam halucinacije ko ti
Nego, zašto nema svih onih Abramsa što se Rusi slikaju pored njih na tvojoj listi?
Zato jer nisu uništeni već samo zarobljeni
Jučer Lancet uništio Iris T
Pokaži gdje sam to rekao,, ako ne pokažeš onda si lažovPa halucinuraš cijelo vrijeme kako Rusi osvajaju Ukrajinu za tri dana, tri godine kasnije.