Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Територија у Курској области, где је блокирано око 2.000 украјинских војника, величине је шест пута 15 километара, прецизирао је председник.
Kaze Putin da nema sanse da se probiju,ponudjeno im je da se predaju ali njihovi oficiri misle da ce ih pobiti. Sto je moguce,za nauk. Verovatno ce snajperi da deluju ,sa IC zracima. Moguce je da svi krenu u proboj,jeste samoubilacka akcija ali mozda neko prodje. Logistiku,hranu,municiju to im je sto imaju.

Територија у Курској области, где је блокирано око 2.000 украјинских војника, величине је шест пута 15 километара, прецизирао је председник.
Kaze Putin da nema sanse da se probiju,ponudjeno im je da se predaju ali njihovi oficiri misle da ce ih pobiti. Sto je moguce,za nauk. Verovatno ce snajperi da deluju ,sa IC zracima. Moguce je da svi krenu u proboj,jeste samoubilacka akcija ali mozda neko prodje. Logistiku,hranu,municiju to im je sto imaju.
K/AC narikace su spremne ...

K/AC narikace su spremne ...
Pazi koja je to neodgovnost,izdaja ukrajinske komande. Posaljes jedinice na neprijateljsku teritoriju i kad vidis da zatvaraju obruc/. ja koji veze nemam,znao sam da ce ih opkoliti/ ne izvlacis ih na vreme.
Nije to par dana,vise od mesec ,oni su pod pritiskom,neispavani,tamo je vec temperatura oko nule. Nemaju sanse.

Pazi koja je to neodgovnost,izdaja ukrajinske komande. Posaljes jedinice na neprijateljsku teritoriju i kad vidis da zatvaraju obruc/. ja koji veze nemam,znao sam da ce ih opkoliti/ ne izvlacis ih na vreme.
Nije to par dana,vise od mesec ,oni su pod pritiskom,neispavani,tamo je vec temperatura oko nule. Nemaju sanse.
Taman 2000 Ukropa u kotlu da se Korejanci uče.

Ono kad imaš Abramsa

GawMhokaAAQ58fJ

Pre svega ja nisam Rus nego Srbin, etikete lepi sebi na čelo.
Dobro znaš moj stav i pisao sam više puta da nacizam ne podržavam, da li to bilo na strani Ukrajine, Rusije ili Evrope.
Problem je što ovde na forumu postoje pojedinci koji podržavaju iste ove naciste sa fotografija koje sam malo pre postavio i pozivaju na ubijanje civila od strane ruske vojske pošto ovo nije dovoljno.

@LakicevicB - tvoj kolega koji je kazao da je to malo i da ubijanje civila treba pojačati.

Kako nisi obratio pažnju na forum, šta se ovde dešava i ko širi nacizam dok ti reaguješ na moju poruku gde ja kritikujem nacizam?
Nisi ti Srbin . Prestani da lazes samog sebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back