Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.082
Ne laže on samog sebe nego se lažno predstavlja.Nisi ti Srbin . Prestani da lazes samog sebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne laže on samog sebe nego se lažno predstavlja.Nisi ti Srbin . Prestani da lazes samog sebe.
Kao da se za Bajdena traži bilo kakav izlaz iz Ukrajine. A, da, Rusi biju kao besni i čekaju da on i zvanično ode. Kamala se ionako baš sekira oko Ukra, a Trampa već i da ne pominjemo.Izgubili Rusi mnogo puta ali najcesce sami pobedili sebe a to su najgori porazi.
Jesi pisno od srece...a sad nadji russke pa pisni jos vise goljo![]()
Sad se Indija ujeda za doope i pravi novu računicu. I Iran će ih preteći, ne samo Kina i Pakistan.RAZBIJANJE! Rusija je Iranu osigurala licence za proizvodnju borbenih zrakoplova Su-35 i Su-30.
Pogledajte prilog 1631732
Rusima niko nista ne moze na bojnom polju ali ce i ovaj put poraziti sami sebe ako si dovoljno mlad, doziveces.Kao da se za Bajdena traži bilo kakav izlaz iz Ukrajine. A, da, Rusi biju kao besni i čekaju da on i zvanično ode. Kamala se ionako baš sekira oko Ukra, a Trampa već i da ne pominjemo.
Pogledajte prilog 1632034
Zato sto koriste stare sovjetske tenkove jer nemaju boljih.Odletela kupola: Tenk Oružanih snaga Ukrajine dva puta je eksplodirao nakon što ga je pogodio FPV dron u pograničnoj oblasti Kursk.
Dugo će nacisti pamtiti izlet u Kursku oblast
CNNKako od muve laganjem napraviti krdo slonova, propagandni spinovi se množe...
Pogledajte prilog 1631855
indija se bas onako supacki odnosi posle svih vekova kolonijalizma od strane zapadnih sila jedino su ih sssr ili rusija tretirali kao ljude i gurali njihov razvoj a zapad ih je na sve nacine pokusavao zaustaviti sada oni glume neko ludilo a sve zbog kine i njihovog glupog straha da ce ih ovi nekako napasti i pregaziti kad vidim kakav supacki narod su indijci a ima ih mililjardu i po tek onda shvatim koliko smo mi kao narod hrabri kad smo se usprotivili amerima i citavom natou i to bez ijednog saveznika i sa dotrajalom vojnom tehnikomSad se Indija ujeda za doope i pravi novu računicu. I Iran će ih preteći, ne samo Kina i Pakistan.
Očigledno nisu pogledali ovu mini seriju prije odlaska. Kako je bilo ratovati protiv Rusa na istočnom frontu.kolko glup treba da budeš da uđeš u Rusiju kao vojnik i da misliš da nećeš da pogineš
to nije hrabrost ....to je ludostindija se bas onako supacki odnosi posle svih vekova kolonijalizma od strane zapadnih sila jedino su ih sssr ili rusija tretirali kao ljude i gurali njihov razvoj a zapad ih je na sve nacine pokusavao zaustaviti sada oni glume neko ludilo a sve zbog kine i njihovog glupog straha da ce ih ovi nekako napasti i pregaziti kad vidim kakav supacki narod su indijci a ima ih mililjardu i po tek onda shvatim koliko smo mi kao narod hrabri kad smo se usprotivili amerima i citavom natou i to bez ijednog saveznika i sa dotrajalom vojnom tehnikom
hrabrost ali u neku ruku i ludostto nije hrabrost ....to je ludost
Šta tebe bole patka ko sam i šta sam, gledaj svoja posla nosonjo.Nisi ti Srbin . Prestani da lazes samog sebe.
Ljubav nikad nije obveza.To što su ruski Židovi ne znače da su obavezni da vole Rusiju i Ruse.
Precjenjuješ me.не битно који ти је матерњи, суштина је да је намера странаца - зло!
тако да оно што сам писао односило се на то да си ти овде на крстарици постављена да лажеш и доносиш зло раји која живи на територији србије
Nije, ali nema baš nekih razloga za ljubav. Takav je moj utisak.Ljubav nikad nije obveza.
Četvrti Reich (puno ime EU) još uvijek ne može Rusima oprostiti pobjedu.Kad je EU bojkotovala paradu pobede nad fasizmom u Moskvi, Bibi i onaj nas Vucic sto sedi na vise hoklica su bili tamo sa Putinom
Koji cetvrti RajhČetvrti Reich (puno ime EU) još uvijek ne može Rusima oprostiti pobjedu.
Ma sta god ti kazes, vizuelno potvrdjeni, samo objasni kako i ovo:Djeluješ kao neki 14-godišnjak
https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-32.997574/page-55#post-48803761
A odakle WC skoljke i ves masine u Ukrajini?
Ako nemaju WC skoljke i ves masine u Ruskoj federaciji pa moraju ih kradu, kako ih imaju u Ukrajini?
Ukrajina je jos jadnija i bednija od Ruske federacije jer je pod Ruskim uticajem decenijama, zato i hoce da se udalji i priblizi EU, odakle onda WC skolje i ves masine u Ukrajini ako ih po Ruskooj federaciji nema?
Propustio si brdo memova o Rusima i sudaru sa modernom civilizacijom.
Koliko je to mnogo? Oduzice se poginulima i staviti njihova imena na spisak poginulih.