Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ipak WC školjke su iz nekog razloga bile hit među Rusima .
Ni na jednom videu se ne vidi ni kradja, ni WC skoljke.
Na osnovu cega sa snimka vidimo da je to Ruska vojska?
Na osnovu cega znamo da je to objekat u Ukrajini?
Na osnovu cega znamo da je to snimak iz proteklih 2 godine?
20241024_142531.jpg
Koji si ti meme... Karikatura stvarne osobe...
klovn mej bagrami.png

Zasto je na tvojoj fotoshopiranoj slici USA Abrams tenk koji koristi BlackRock armija?

A ovo, opet, nista, a?
Kako se razmontira elektrana i prenese u delovima u drugu zemlju?
Pitao sam starije i pametnije, ali niko ne zna... Moraces ti da mi pojasnis.

Poslednja izmena:
Kojom to mentalnom gimnastikom ti je jedna fotoshopirana slicica, ko zna koga, ko zna cega, ko zna gde, ko zna kad, iz izmisljenu pricu koja je prati, dovoljna da verujes da je tako kako ti kazu da je na slici, a video, od Ukrajinskih civila, na kome sam *****************a kaze da je nacista...
...ti nije dovoljan da poverujes da u Ukrajini ima Nacista?!

Kojom mentalnom gimnastikom se to postize?

RAT U UKRAJINI Sirski negira da su ukrajinske trupe u Kursku opkoljene

Rat u Ukrajini traje 976 dana. Svet već danima govori o severnokorejskim vojnicima koje je Rusija navodno mobilisala, a te navode je juče komentarisao i predsednik Rusije Vladimir Putin u svom završnom govoru samia BRIKS.a, rekavši da je suverena odluka te države, da li će i kako da angažuje vojnike. Povodom toga oglasoilo se i Ministarstvo spoljnih poslova Severne Koreje i saopštilo da neće potvriditi medijske izveštaja o slanju priradnika vojske na front.

Ključni događaji

- Putin u završnom govoru samita BRIKS-a, o navodima da je Rusija mobilisala pripadnike severnokorejske vojske
- Sirski negira Putinovu izjavu u vezi sa opkoljavanjem ukrajinskih trupa u regionu Kursk
- Putin tvrdi da je Rusija voljna da nastavi isporuku gasa preko Ukrajine, ali ugovor ističe

Kaze da je naredjeno da se Selidovo brani po svaku cenu i da svi treba da poginu.

Neki su ipak odlucili da im se zivi i da je bolje da beze, a drugi su onda pali u okruzenje i to je to.

Kaze oni koji mogu beze peske, ostavljena sva tehnika ispravna.

Tako da eto novih donacija sa zapada za ruse.

1349238-1b74578acdc17172956404d98ef28ec2.jpg

https://forum.krstarica.com/threads/rat-u-ukrajini-36.1012792/page-118#post-49934594

Kako su Ruski drzavni mediji napravili snimak od 3 sata i proveli ko zna koliko sati/dana u Ukrajini snimajuci posledice borbi za BlackRock?

I sta je s ovim?
Primera koliko želiš
Super, onda ti nece biti problem da citiras barem 2.
Samo, na tvojoj slicici pise "propaganda drzavnih medija". Bas da vidim primere toga na ovom forumu.

Pre svega ja nisam Rus nego Srbin
Mozes ti da budes i vanzemaljac, ali dok ne ponudis citate na osnovu cega mislis bilo sta od ovoga:
bikisha.png

...i kako se ja dovodim u vezu sa tim...bices samo lazov i bezobrazni drip... reci cu kada ne budes imao zastitu od nazivanja onime sto POKAZANO i jesi.
etikete lepi sebi na čelo.
Rece Bokisha011 Lagisha koji to isto radi, kao sto se i vidi na prilozenom gore.
gledaj svoja posla nosonjo.
Otkud znas da je nosonja? Cak su ti i "uvrede" jadne... Skoro kao i korisnicko ime...

Dronovi imaju odredjeni prednost,ali ne presudnu.
Ukrajina ima prednost u dronovima najmanje 10:1,ali u globalu ne moze da bude stratesko oruzje,ali izuzetno efikasno.

Zato Rusi imaju fab bombi boga pitaj koliko i prosto nema bunkera koji moze da izdrzi udar.

Ne mislim ni ja da ce Koreja da ide u neke rovove i da se puskara,ustalom tih10k kako tvrde nece nista ubrzati niti usporiti na frontu.
ако су Укри 10-1 у дроновима напрема Русима, онда су Руси одебали
џаба им што стратешки имају 100 више ФАБова
ФАБ падне, раздрма, јако груне па ако погоди погоди
дрон хируршки прецизно иде некоме право за врат па макар да је 100 пута бољи војник од Наполеона и Александра великог не помаже

Sto seres kad ti nije moranje???
серу они који стално лажу а то су досадни навијачи обе стране
распадају се, сви су изгинули, готови су, бјеже, предају се масовно
а рат крвавији и гори за обе стране него икад.
Зар не видите ви просту математику ође?

серу они који стално лажу а то су досадни навијачи обе стране
распадају се, сви су изгинули, готови су, бјеже, предају се масовно
а рат крвавији и гори за обе стране него икад.
Зар не видите ви просту математику ође?
Kvaran si kao kvaran zub nevinasce neutralno
Ja cu prvi da pustim suzu koliko si ti zabrinut
Ne seri

не знам какве су им муке али надам се
сад Руси и Укри су 10 000км источније, прегледај карту и узми љекове не прескачи дане

Bježe ti nacisti svuda, dominantna uzvisina kod Selidova.

Za tvoju bolest nema lijekova

:ceka:

20241026_124206.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back