Rat u Ukrajini (36)

Da li će doći do sukoba izmedju Rusije i NATO ako Ukrajina raketama gadja u dubini Rusije?

• Ukupno glasova
    108
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Super, onda ti nece biti problem da citiras barem 2.

Ma, sta god ti kazes, Bokisha011 Lagisha.
Samo, na tvojoj slicici pise "propaganda drzavnih medija". Bas da vidim primere toga na ovom forumu.

Ja sasvim normalno razgovara i pitam...

...ali kada mi takve pojave ne odgovaraju, ja moram da ih nazovem onime sto oni, pokazano, i jesu.

Rece mi neko ko u isto vreme moze da misli i kaze ovo:

u isto vreme kad i ovo:

Osmelio se Bokisha011, sada kad ga stite od nazivanja onime sto on i jeste...

Onaj koji misli da zna kako je prosla Hirosima...

...misli i da zna planove Rusije...
Previse se trudis za poneki dobijeni kez, vidis da ti niko ne odgovara na hrpu spama koji postavljas.

Србија у реду Суверених Држава Европе!

Ovakva neodredjena izjava ne kaze nista, daleko vise govori odsustvo Vucica sa foruma u Kazanu zbog posete onog ljudozdera sa haremom uprkos Putinovom pozivu dok za Zelenskog uvek ima termina i vremena, zadnjih tri godine jedan susret sa Putinom a pet, sest sa Zelenkom.

MMF rangira Rusiju kao ČETVRTO najveće svjetsko gospodarstvo

Međunarodni monetarni fond (MMF) proglasio je Rusiju četvrtim najvećim gospodarstvom u svijetu prema paritetu kupovne moći (PPP), iza samo SAD-a, Kine i Indije. MMF predviđa da će Rusija zadržati tu poziciju barem do 2029. Fond je također povećao svoju procjenu rasta ruskog BDP-a, predviđajući rast od 3,6% do kraja godine.

1729659186839.png

Ovakva neodredjena izjava ne kaze nista, daleko vise govori odsustvo Vucica sa foruma u Kazanu zbog posete onog ljudozdera sa haremom uprkos Putinovom pozivu dok za Zelenskog uvek ima termina i vremena, zadnjih tri godine jedan susret sa Putinom a pet, sest sa Zelenkom.
Али зато догодине ће бити у Москви на Прослави 80 година Победе над фашизмом!

За ове што тврде како Руси гину вишеструко више од Украјинаца чисто један мали параметар.

Russia and Ukraine conducted another exchanges of the bodies of fallen servicemen.
This time, Ukraine received 501 bodies, whereas Russia received 89 in return

In August 2024, Moscow received 38 bodies of Russian soldiers in exchange for 250 bodies of Ukrainian soldiers.

In May, Kyiv received 212 bodies of its soldiers and delivered the bodies of 45 Russian servicemen to Moscow.

Vučić niti bilo ko drugi iz vlasti R.Srbije nikada nije otišao na poklon Zelenom klovnu u Kijev, susreti su bili uglavnom kada je klovn upadao na tuđe žurke nepozvan. Mnogo patiš, jel da? Ako, ako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back