blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 3.994
e, druze, zaobidji me , nemas pameti u glavi nista , ne vidis pored ociju , slepac siStvar je jasna, Rusija i Izrael su agresori
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, druze, zaobidji me , nemas pameti u glavi nista , ne vidis pored ociju , slepac siStvar je jasna, Rusija i Izrael su agresori
Hm... Mislio sam da za takve postoji moderacija...
Zasto je CNN radio propagandu za Rusiju godinama pre SVO?
Ja se baš sećam da si ti 2021 pričao da će ići ko podmazana SVOe, druze, zaobidji me , nemas pameti u glavi nista , ne vidis pored ociju , slepac si
Ova budalaština je izašla na index.hr pre 2 dana. Gomila budala verujenajnovija bajka stiže nam sa ratišta.. haha pa da l je moguće ovo?
Rusi opkolili neku zgradu gde su bili Ukrajinci.. pozvali ih da se predaju..Ukrajinci odbijaju da se predaju.. onda nekoliko Rusa ulazi u zgradu ( haha ).. Ukrajinci iz zgrade zovu komandu i kažu komandi da iz pčke materine gađaju zgradu ( ha ha ).. Ukrajinci iz pčke materine gađaju zgradu artiljerijom. svi Rusi ginu a svi Ukrajinci izlaze iz zgrade živi i zdravi i beže na sigurno..hahaha
ovo nije zaje bancija stvarno sve ovako piše..
evo link
https://www.b92.net/info/svet/70187/epski-obrt-odbili-su-da-se-predaju-video/vest
jedno pitanje za Natopaktovce: je li vas makar malo sramota?!??!
Ali si zato uredno verovao u rusko saopštenje da su potopili sopstvene brodove da bi zapušili slivnik i tako sprečili nato flotuOva budalaština je izašla na index.hr pre 2 dana. Gomila budala veruje![]()
Kako ti to znaš ako si se prijavio na forum pre nedelju dana?Ja se baš sećam da si ti 2021 pričao da će ići ko podmazana SVO
Ne zna ta nacistička gamad šta je sramota ... Ljudi nisu opasni, čitaj poživotinje se, kada prestanu da se boje, već kad prestanu da se stide ...najnovija bajka stiže nam sa ratišta.. haha pa da l je moguće ovo?
Rusi opkolili neku zgradu gde su bili Ukrajinci.. pozvali ih da se predaju..Ukrajinci odbijaju da se predaju.. onda nekoliko Rusa ulazi u zgradu ( haha ).. Ukrajinci iz zgrade zovu komandu i kažu komandi da iz pčke materine gađaju zgradu ( ha ha ).. Ukrajinci iz pčke materine gađaju zgradu artiljerijom. svi Rusi ginu a svi Ukrajinci izlaze iz zgrade živi i zdravi i beže na sigurno..hahaha
ovo nije zaje bancija stvarno sve ovako piše..
evo link
https://www.b92.net/info/svet/70187/epski-obrt-odbili-su-da-se-predaju-video/vest
jedno pitanje za Natopaktovce: je li vas makar malo sramota?!??!
Sankcije plaćaju jadni građani tog nacističkog rajha ... Oni koji uvode sankcije, političari i mafijaši, jedino ne osećaju težinu tih sankcija i ne mogu da shvate da time režu granu na kojoj su se kukavički šćućurili i čakaju braću Ruse da ih denacifikuju, dok ih Ameri šišaju na struju, kao ona ružna Bošnjakinja Muju ...Kineske kompanije su prošlog meseca isporučile 60.517 električnih vozila u EU,
što je za 61 odsto više u odnosu na isti mesec prošle godine, prenosi Blumberg.
E moja Evropo, udari još jedan krug sankcija, to će sigurno pomoći...
A Ameri milosrdni anđeli ...Evo ga i dokaza ...Posle 2. svetskog rata ti zlikovci su pobili više ljudi od Hitlera ...Stvar je jasna, Rusija i Izrael su agresori
Ovo nije Religija i pitanje "verovanja ili ne".Не верујем нарочито у то...
Nista nije u redu....али у реду.
Ovo nije Religija i pitanje "verovanja ili ne".
Nista nije u redu.
Ne mozete da lupetate tu, gutate propagandu BlackRock sluzbenika, cutite na pitanja i pokazane stvari, dok u isto vreme drugima, na sve, govorite - Ruska propaganda...
Zasto je Britanski ITV radio propagandu za Rusiju pre 10 godina?
Ах, та наша славјанска, родољубива, јуначка, племенита и непобедива браћа су енигма за све, нарочито њихове и наше душмане, али нека су – волимо их такве …Hit dana - rusofila rodila me nana ...![]()
"Я РУССКИЙ - это не песня, а состояние души!
Мне захотелось сделать людям подарок и я написал эту песню."
~ SHAMAN
https://www.youtube.com/watch?v=FAPwIEWzqJE&t=52s
OKПа радио је пропаганду ваљда зато што је плаћен то да ради!?
OK
Znaci, ako je za pare, sve moze.
Koliko para da ti dam da mi polizes bulju na otvoru?
I treba biti, nadam se kada Putko bude delio odlikovanja i on dobije nesto a ne samo hrvatski predstavnici kao u proslosti.Али зато догодине ће бити у Москви на Прослави 80 година Победе над фашизмом!
Господин Вучић је већ одликован Орденом Светог Кнеза Александра Невског, највећим државним орденом Русије.I treba biti, nadam se kada Putko bude delio odlikovanja i on dobije nesto a ne samo hrvatski predstavnici kao u proslosti.
Nemam razloga za patnju pre ce biti da pogadja tebe jer Vucko prima ne samo Zelenka vec i njegovu Gospodju.Vučić niti bilo ko drugi iz vlasti R.Srbije nikada nije otišao na poklon Zelenom klovnu u Kijev, susreti su bili uglavnom kada je klovn upadao na tuđe žurke nepozvan. Mnogo patiš, jel da? Ako, ako...
Kurtoazija tokom poseta drzavnika a za zasluge u borbi protiv fasizma odlikovanja dobijaju Hrvati.Господин Вучић је већ одликован Орденом Светог Кнеза Александра Невског, највећим државним орденом Русије.
Не бих рекао да је највиши државни орден Русија само куртоазија.Kurtoazija tokom poseta drzavnika a za zasluge u borbi protiv fasizma odlikovanja dobijaju Hrvati.![]()