Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.455
Jel, a šta su? Nije valjda da se po predsedniku gleda poreklo?O tome su Ukri trebali da misle na vreme: ostaviti se svih floskula o “pravoslavnim Ukrajincima” i “Slovenima” - Ukri nisu ni jedno ni drugo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel, a šta su? Nije valjda da se po predsedniku gleda poreklo?O tome su Ukri trebali da misle na vreme: ostaviti se svih floskula o “pravoslavnim Ukrajincima” i “Slovenima” - Ukri nisu ni jedno ni drugo.
Rešili su da to više ne budu. Kao recimo naši susedi…Jel, a šta su? Nije valjda da se po predsedniku gleda poreklo?
Zlocini u kojima su ovi ucestvovali su delo celog sistema a ne ovih pilota oni su najmanje vazna karika na kraju lanca.
To ne menja cinjenicu da je agresija na Ukrajinu zlocin.
Previse se trudis za poneki dobijeni kez, vidis da ti niko ne odgovara na hrpu spama koji postavljas.Super, onda ti nece biti problem da citiras barem 2.
Ma, sta god ti kazes, Bokisha011 Lagisha.
Samo, na tvojoj slicici pise "propaganda drzavnih medija". Bas da vidim primere toga na ovom forumu.
Ja sasvim normalno razgovara i pitam...
...ali kada mi takve pojave ne odgovaraju, ja moram da ih nazovem onime sto oni, pokazano, i jesu.
Rece mi neko ko u isto vreme moze da misli i kaze ovo:
u isto vreme kad i ovo:
Osmelio se Bokisha011, sada kad ga stite od nazivanja onime sto on i jeste...
Onaj koji misli da zna kako je prosla Hirosima...
...misli i da zna planove Rusije...
Ovo im je popravni ispit, ukenjali se na svim domacim frontovima.
Nasla rupa zakrpu.NAJNOVIJE: RUSIJA I IRAN upravo su zacementirali ugovor s oružjem vrijedan 1,7 MILIJARDI dolara.
Pogledajte prilog 1630148
Ovakva neodredjena izjava ne kaze nista, daleko vise govori odsustvo Vucica sa foruma u Kazanu zbog posete onog ljudozdera sa haremom uprkos Putinovom pozivu dok za Zelenskog uvek ima termina i vremena, zadnjih tri godine jedan susret sa Putinom a pet, sest sa Zelenkom.
Djuro hipotezice...To ne menja cinjenicu da je agresija na Ukrajinu zlocin.
Nije to ništa, kupovna moć stanovnika u Srbiji je daleko veća od Rusije i Japana zajedno, mi možemo od jedne prosečne plate da kupimo preko 7000 jaja i da budemo siti 3500 dana, tj skoro 10 godina.
Све према "плану победе"?Lik iz 21. odvojene brigade Ukrovermahta kaže da je njih 350 ušlo u Kursku oblast. 40 je napustilo Kursku oblast. Sada je ostalo samo 15.
Мало је то. Пустиће га у некој размени.Ovo je već bilo ali zaslužuj da se opet nađe na stranicama foruma
![]()
Teroristu iz SAD ruski sud osudio na 7 godina zatvora.
A lanac puca na najslabijoj karikiZlocini u kojima su ovi ucestvovali su delo celog sistema a ne ovih pilota oni su najmanje vazna karika na kraju lanca.
Само да му редовно мјењају уље, филтере, и да не узимају најјефтинији сет за велики сервис!
"Бели човек Обама" има да од муке поцрни.
Али зато догодине ће бити у Москви на Прослави 80 година Победе над фашизмом!Ovakva neodredjena izjava ne kaze nista, daleko vise govori odsustvo Vucica sa foruma u Kazanu zbog posete onog ljudozdera sa haremom uprkos Putinovom pozivu dok za Zelenskog uvek ima termina i vremena, zadnjih tri godine jedan susret sa Putinom a pet, sest sa Zelenkom.
Da ti isto odgovorimo:
Vučić niti bilo ko drugi iz vlasti R.Srbije nikada nije otišao na poklon Zelenom klovnu u Kijev, susreti su bili uglavnom kada je klovn upadao na tuđe žurke nepozvan. Mnogo patiš, jel da? Ako, ako...Ovakva neodredjena izjava ne kaze nista, daleko vise govori odsustvo Vucica sa foruma u Kazanu zbog posete onog ljudozdera sa haremom uprkos Putinovom pozivu dok za Zelenskog uvek ima termina i vremena, zadnjih tri godine jedan susret sa Putinom a pet, sest sa Zelenkom.