Bice da je od Berlina do Moskve vece rastojanje, nego od Moskve do BerlinaОгромно пространство, даљине.
Покакио би се Хитлер на стаљинову трпезу за 15 дана. ко и Париз.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bice da je od Berlina do Moskve vece rastojanje, nego od Moskve do BerlinaОгромно пространство, даљине.
Покакио би се Хитлер на стаљинову трпезу за 15 дана. ко и Париз.
Док се дошло до Москве балон је издувао.Bice da je od Berlina do Moskve vece rastojanje, nego od Moskve do Berlina
Jednom recju, bas znas da uzivas u zivotu!Ја сам онај који не воли лажове и лопове и са истока и са запада. Даљем, не поштујем ничији "лик и дело", тј. имам јако ниско мишљење о људима уопште (ту спадам и ја).
Вјерујем Пут. ко и Зеленскоме, ни мање ни више!
Заправо нијеси ни свјестан одкад сам дошао до спознаје да ништа не вјерујем људима.Jednom recju, bas znas da uzivas u zivotu!
Ako si iole pametan, ne tuces se protiv petorice u kafani.Док се дошло до Москве балон је издувао.
Поби се ти са њих пет у кавани, па иако си јунак видићемо докле и како.
Чиста математика.
Ma, milina...Заправо нијеси ни свјестан одкад сам дошао до спознаје да ништа не вјерујем људима.![]()
То су покушали Њемци 1941.Ako si iole pametan, ne tuces se protiv petorice u kafani.
Nadam se da si svestan da 1941. i 2022. deli 80 godina. Ni ti nisi onakav, kakav ti je djed bio.То су покушали Њемци 1941.
И Руси у фебвруару 2022. кад су напали Укре 1:5 неђе и 1:10-20.
Ван памети скроз.
![]()
Нису руски, него вучићевски
Окупација!
Да, украјински козаци су окупирали Украјину!Окупација!
Pametnom dosta,ali ne i @Лички гусар @Frtajler @febo_ch @JazzPiano i ostatku ekipe koja nikome ne veruje i ništa ne vidi.
Козачки атамани се не дају!
Птица се распадне у судару са авионом и претвори у гелере?Имаш препун интернет оштећених авиона услед судара са птицама.
У таквим несрећама често крхотине постају као гелери.
А шта ако су Укри послали птице са оклопом?Птица се распадне у судару са авионом и претвори у гелере?
У бре, а ја мислио да су гелери од ракете.